0
Evropske lige

PRIMERA: Dok Srbi slave, u Sevilji vaterpolo rezultat (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.16 u 00:25

Mečevima u Granadi, odnosno Sevilji kompletiran je subotnji dan španske Primere.

Na stadionu „Los Karmenes“ fudbal se izgleda igrao samo četiri minuta. Mreže su mirovale do 61. minuta kada je „Žuta podmornica“ posle maestralnog slobodnog udarca Samjuela Kastiljeha došla u prednost. Na izjednačenje čekalo se čitavih četiri minuta kada posle centaršuta Markeza, Ponse se našao neometan u petercu i lagano postigao gol. Nešto više od 15 000 ljudi nije imalo više šta da vidi do kraja utakmice.

U poslednjem meču viđena je prava goleada. U prvom poluvremenu bilo je nerešeno, ali ne 0:0 ili 1:1, već 3:3! Andalužani su uzvratili udarac Kataloncima, posle debakla Betisa na „Kamp Nou“.

PRIMERA: Barsa izrešetala i drugu ekipu iz Sevilje (FOTO) (VIDEO)

Prvo su poveli gosti, pa su okrenuli domaćini, pa opet gosti, da bi preko Vijeta Sevilja otišla sa nerešenim rezultatom na odmor. A onda, redom, Vaskez, Jeder Kijotake su pogađali za Sevilju, dok je Moreno golom ublažio rezultat, za konačnih 6:4.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pripremio: Luka Totaj

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter