2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

IVANA ŠPANOVIĆ: Hvala, državi!

Objavljeno: 21.08.16 u 21:50

Najbolja srpška atletičarka Ivana Španović, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u skoku u dalj, pridružila se šampionu u rvanju Davoru Štefaneku u stavu da srpski sportisti imaju podršku države.

Štefanek je danas reagovao na Fejsbuku posle izjave vaterpoliste Andrija Prlainovića da nema sistematskog ulaganja države i da se srpski vaterpolo klubovi gase.

– Izuzetno sam zadovoljna podrškom države mom sportu i naravno realizaciji mog programa. Nama je omogućeno da se sa zadovoljstvom bavimo onim što volimo. Nadam se da će se nastaviti sa ulaganjem i popularizacijom atletike u Srbiji – rekla je Španović, a prenosi Atletski savez Srbije.

0
0

2 Komentara

  1. Razumem ja da si to individualni sportista, ali ne moras biti i sebicna. Stavise, ne moras biti ni zatucana – covek prica o vaterpolu, cak je i pomenuo vaterpolo klubove, ne razumem zasto se osecas prozvanom i zasto pricas samo o sebi i kao da ostali ne postoje i ne treba da postoje. Ti ovom izjavom nisi ostala neutralna, kao sto je to Davor uradio, ti si bre stala na stranu drzave koja ima vaterpolo sampione a nema vaterpolo klub! A zasto? zato sto tebi nista ne fali od drzave. Nisi ti jedini sportista u ovoj zemlji i to sto si ti rezignirana trecim mestom pa sad hejtujes okolo letargicnim glasom, molim te. A vi novinari sto naslov stavljate „Hvala drzavi“ razmislite malo o kontranapadu koji ste uradili, naglasili, dajte molim vas. Aj da vas vidim da objavite ovo

    0
    0
    Odgovori
    • A sta fali naslovu, hvala, drzavi?Ako si ti protiv Vucica i drzave,ne znaci da moraju svi da budu.Ni ja ga ne mirisem nesto mnogo ali Ivani je sigurno pomogla ta drzava,kao i citavom olimpijskom timu.Kad je neka prethodna vlada ovoliko ulagala u sportiste?Dugovalo im se po nekoliko godina za nagrade na velikim takmicenjima a sada ce dobiti posle 3 dana od dolaska.Kada bi kosarkasi otisli na Olimpijadu da drzava nije odvojila 2,5 miliona evra za organizaciju kvalifikacija u Bgd?Jesu li to male pare?Ja sam bio protiv toga jer sam smatrao da bi trebalo da se te pare preusmere nekome kome su mnogo potrebnije,recimo deci bez roditelja ili bolesnima.Ne moze se svima pomoci,svakom sportu ili sportisti jer nismo dovoljno bogata zemlja ali ovoliko nijedna prethodna vlada nije ulagala u sport,treba biti realanNeki su klubovi muzli drzavu,kolko su hteli u ranijem periodu i sad kad im je to uskraceno,odmah dizu dreku,kako nista ne valja jer su izgubili privilegije da nista nisu placali.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter