2
The Best Of

VREMEPLOV: Veče kada ‘princ Rima’ nije bio gospodin i nije pružio ruku Dekiju (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.16 u 00:02

Veliki dvoboj vodio se između ova dva fudbalera, ne samo dok je Srbin nosio dres Lacija, već i kada je prešao u Inter.

Frančesko Toti je legenda Rome. Dejan Stanković je bio ikona navijača Lacija. Ova dva fudbalera su često vodila žestoke duele, a sve je kulminiralo u gradskim derbijima „večnog grada“. Nažalost, video dokaza o sporskim i nesportskim duelima legendi Italije i Srbije nema, HotSport je našao samo jednu, iz doba kada je Stanković igrao za Inter. Trener Rome je odlučio da izvede „princa Rima“ iz igre, Deki je prišao više provokativno nego prijateljski da se rukuje sa Totijem, koji je to iskulirao, a od Stankovića dobio aplauz.

Pre toga, dok je Srbin igrao u Laciju, dvojica sjajnih igrača su ulazila u konflikt. Bilo je tu gurkanja, unošenja u lice, ali se pamti i jedan faul Srbina nad Totijem kada je bivši igrač Crvene zvezde uzeo loptu, deganžirao je skoro na tribine i Italijanu pokazao da ide po nju ako želi da izvezde slobodan udarac.

0
0

2 Komentara

  1. nikad on nije bio princ po ponasanju. kompleksas, uvek besna faca. oterao je mnoge igrace iz rome. mali covek veliki fudbaler

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter