0
Ostali sportovi

POHOD KA ZLATU KRENUO ODLIČNO: Milica Mandić u četvrtfinalu!

Objavljeno: 20.08.16 u 17:12

Milica Mandić počela je dobro odbranu olimpijske titule u tekvondou u kategoriji preko 67 kilograma u Rio de Žaneiru pobedom nad Norvežankom Tinom Skar.

MIlica Mandić je u svom prvom meču na Olimpijskim igrama u Riju trijumfovala rezultatom 8:3 i plasirala se u četvrtfinale gde će se sastati sa boljom iz duela Bjanke Volkden iz Britaniji i Samante Kasman sa Papua Nove Gvineje.

Norveška tekvondoistkinja je prva povela sa 1:0 zbog kaznenog poena Mandićevoj zbog pada, ali je brzo Srpkinja uhvatila svoj ritam i izjednačila.

Posle 1:1 u prvoj runti, izjednačeno je bilo i u drugoj, ali je minimalna prednost otišla na stranu Milice Mandić koja je bodom došla do 2:1.

Sve je došlo na svoje mesto u trećoj rundi, tačnije, poslednjih 30 sekundi kada je srpska takmičarka udarcem u glavu povela sa 5:1, a zatim još jednim došla do osvajanja nedostižnih osam bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter