1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEK MOŽDA DOGODINE: UEFA odredila kaznu Kangi zbog udaranja Đakova… (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.16 u 20:10

Crvena zvezda je danas dobila dopis u kome je određena kazna za Glora Kangu zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca u revanš meču 3. kola kvalfikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, Gabonac je po završetku prvog poluvremena naseo na provokaciju kapitena Ludogoreca Svetoslava Đakova i gurnuo ga šakom po licu. Bugarin je pao kao „iz snajpera“ pogođen, a sudija je Kangi pokazao crveni karton, što je možda i bio prelpman trenutak da se Crvena zvezda ne plasira u plej-of za Ligu šampiona.

(Izvor: YouTube/Crvena Zvezda We Are Back)

Sada je UEFA poslala dopis Zvezdi sa suspenzijom koju čeka Kanga. Naime, Gabonac nije igrao protiv Sasuola u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv Sasuola, a neće ni u revanšu. Da stvar bude gora i posle meča na stadionu „Rajko Mitić“, Kanga neće moći da igra jednu utakmicu. Kako je Crvena zvezda na korak od ispadanja iz Evrope, Kanga neće moći da igra u Evropi ni u prvom meču sledeće sezone. Naravno, ako ga dočeka u crveno-belom dresu.

Ipak, UEFA je izgleda takođe nasela na glumu Đakova i moramo da konstatujemo da je kazna veoma oštra…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter