14
Košarka

ČOVEKA UBIŠE KOMPLEKSI: Novosel ponovo pokušao da ponizi Srbiju…

Objavljeno: 19.08.16 u 21:35

Legenda jugoslovenske i hrvatske košarke Mirko Novosel ne može da se pomiri sa porazom „kockastih“ od Srbije, te je nastavio da omalovažava „orlove“.

On je u izjavi za radio „Sarajevo“ istakao da je Australija veliki favorit protiv Srbije, a potom se upustio i u prognozu toga koju će medalju naš nacionalni tim da osvoji.

DA PUKNEŠ OD SMEHA: Kad Jokić Teodosiću pred Hrvatima skine šorts (VIDEO)

– Australiji dajem prednost nad Srbijom. Ako bih išao korak dalje, lako je moguće da Srbi osvoje drvenu medalju – rekao je Novosel.

HRVATSKA LEGENDA: Ne treba se plašiti Teodosića, on je ‘luzer’!

Podsetimo, Mirko Novosel je prošle godine Raduljicu nazvao drvosečom, ove Teodosića luzerom, a sada je potkačio Srbiju. Kompleksi, šta drugo…

0
0

14 Komentara

  1. Bio si u pravu, Srbija je uzela drvenu medalju, hvala Novoselu, dabogda Hrvatska isto uzela drvenu medalju, to su tvoje rijeci cuveni Novoselu, hehehe

    0
    0
    Odgovori
  2. Neradi se o senilnosti nego o neznanju, citav zivot se slepo („po kljucu“) uz Zeravicu i Acu Nikolica i umislio da je neki strucnjak

    0
    0
    Odgovori
    • OVAJ PROLUPAO NACISTO. ZAO MI TE JE JADNICE JADNI KOMPLEKSASU JEDAN. ZNAS KADA CES POBEDITI SRBIJU NIKAD PA NIKAD. DRVOSECA RADULJICA I GUBITNIK TEO TI UVEK ZAVUKU BOBANA HAHAHA.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa vidim ko će da igra u finale i koje ubedljivo pobedio Australiju, a on može zajedno da se teši sa Hrvatima, zato ćemo sutra u inat svima da vas pobedimo i u vaterpolu pa da možete i o tome da pričate,toliko od mene…

    0
    0
    Odgovori
  4. Cika novosel sledece godine Srpskoj reprezentaciji ce da se pridruzi povredjeni Bjelica i Bobi Marjanovic i pobedicete nikad zao mi je ali to je istina.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam kojom zapaljivom retorikom se ovaj tekst pisao ,ali ako Srbija izgubi (ne daj Bože)većeras od Australije mogla bi da završi sa drvenom medaljom kad pogledamo tradiciju.

    0
    0
    Odgovori
  6. Bio si kosarkaska velicina a sad si sve to devalvirao i pokazao pravo lice, licemeru iskompleksirani, pokrij se usima i cuti jer si tada najpametniji!!!BRUKO I SRAMOTO!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter