0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJAMO DA BROJIMO: ‘Delfini’ podavili ‘azure’, neka se spreme Hrvati!

Objavljeno: 18.08.16 u 22:33

Još jednu medalju za Srbiju obezbedili su vaterpolisti Srbije koji su u polufinalu Igara u Riju bili bolji od Italije sa 10:8 i tako se plasirali u finale.

Veliki su nam Italijani ostali dužnici iz Londona, kada su u istoj ovoj fazi Olimpijskih igara 2012. godine sa 9:7 savladali ‘delfine’.

Zato su izabranici Dejana Savića bili posebno ‘zagrejani’ da demonstriraju silu protiv ‘azura’ i to su i učinili. Sa zadovoljstvom i velikom lakoćom.

Munjevito, furiozno, strahovito. Tako je delovala Srbija u prvom poluvremenu kada je vodila sa 6:0. Nije bilo gotovo ni prvo poluvreme, a već je bilo jasno da Italija neće imati šta da traži u ovom polufinalu.

Uspeli su koliko-toliko da se konsoliduju u nastavku, čak stigli do 10:7 na minut i po pre kraja, ali se pitanje pobednika nije postavljalo.

Na kraju je Srbija zabeležila veliku pobedu, priredila pravu osvetu Italijanima i zakazala finale sa Hrvatskom.

‘Kockasti’ su, podsetimo, namerno izgubili poslednji meč grupne faze od Francuske, kako ne bi išli na Srbiju, a sada će u finalu, na njihovu žalost, imati priliku da igraju protiv ‘delfina’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter