9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI SLEŽU RAMENIMA: Poslednji meč Kataija za Zvezdu? Evo šta on kaže o tome…

Objavljeno: 18.08.16 u 23:28

Fudbaleri Crvene zvezde, očekivano, bili su veoma razočarani ishodom prvog meča protiv Sasuola u Ređo Emiliji.

(Specijalni izveštač HotSporta u Ređo Emiliji – Darko Noveski)

Crvena zvezda doživela je izuzetno težak poraz od Sasuola rezultatom 3:0, a više od rezultata mogla bi navijače da zabrine igra crveno-belih, što je u izjavi posle meča apostrofirao i najbolji igrač Zvezde Aleksandar Katai.

– Nismo imali šut okvir gola. Sve što bih rekao je suvišno. Bilo je 3:0, a moglo je još više. Da se okrenemo za 360 stepeni i dobro razmislim – rekao je Aleksandar Katai.

Na pitanje da li je ovo bio njegov poslednji meč za Crvenu zvezdu, Katai nije bio decidan u odgovoru:

– Ne znam da li je ovo bio moj poslednji meč. O ponudama klubova znam samo iz novina – izjavio je najbolji Zvezdin igrač.

RASPAD SISTEMA: Debakl Zvezde u Italiji, a moglo je da bude i gore (VIDEO)

Njegov saigrač Srđan Plavšić ušao je u drugom poluvremenu, ali se samo utopio u sivilo Zvezdinog tima.

– Dao sam svoj maksimum, pokušao sam agresivnošću da nešto promenim, ali je bilo kasno. Nismo stvorili jednu šansu. Ide revanš, prednost je velika, ali ko zna uz Delije. Ozbiljna su ekipa i čestitam im na pobedi – istakao je Plavšić.

JASNA PORUKA DELIJA: Gde su beogradska deca? (FOTO)

Mihajlo Ristić je istakao Berardi nije bauk, mada tako nije delovalo na terenu stadiona ‘Mapei’.

– Loše smo igrali, ne tako u početku. Ipak pobedila je njihova taktička superiornost. Berardi nije bauk, jeste imao gol i asistenciju, ali nisam primetio da je bauk.

Nije znao da odgovori na pitanje zbog čega je Crvena zvezda večeras imala toliko podređenu ulogu u duelu sa Sasuolom.

– Zašto smo bili toliko inferiorni i zbog čega smo taktički podbacili? To je pitanje za šefa, ne znam sta bih vam odgovorio – zaključio je Ristić.

0
0

9 Komentara

  1. realno, kataji nije za reprezentaciju, možda samo za zamenu škuletiću, njegov domet JSL, pa ni u grčkoj se nešto nije zadržao, juče se sve lepo videlo, a teško da će i u revnšu nešto extra uspeti samo da ne ispadne: zvezda-sasuolo 1:1, ili čak 1:2, pozdrav. p.s. e da, a tolika pojačanja, priče raznorazne, koliko je dece zvezdine promovisao i izgradio grof? a koliko stranaca? pa vidi se, dobro pa nije prvi tim stranci,a rezerve zvezdina deca, dobro pa još to nije ispalo. pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. ZASTO STE „podbacili“, PA VI NISTE PODBACILIII, OVO JE SAMO VASA STVARNOST, BEZ POMOCI „SVETSKOG REKETA BR. 1“, a nije Novak Dj. .!. XXAAXXAA .!. Ovako FK „Budzetski deficit R. Srb. “ inace „IGRA“u proteklih 20 godina, kao VECITI 2 „predstavnik“ Nezavisne R. Srb. I PROLAZI U Evro-takmicenjima .!. XXAAXXAA .!. SADA JE VALJDA SVIMA JASNO, KO JE PROTEZIRAN i DEVASTIRAN FK Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Moja Zvazda od postojanja nije imala jadniju igru nego ova sad. Bez ideje, bez suta na gol, , ne zammo da dodajemo. Kakve smo sve cobane doveli u klub da se covek sit isplace. Hocemo u LS da igramo sa Juventusom a ne mozemo da dodjemmo do 16 Sasuolu. Kada sam video kako se M.Siti sprdao sa Steauom rekoh Boze hvala ti sto nismo prosli u LS ali dozivesmo lepu samarcinu od Sasuola

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter