4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KAO NA IGRICI: Zvezdina odbrana ponovo pokekla, Sasuolo već ubedljivo vodi (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.16 u 21:31

Krajem prvog poluvremena Sasuolo je uspeo da duplira svoju prednost.

Sasuolo je do dvostruke prednosti došao posle izuzetne akcije koju je golom krunisao Politano, možda i najopasniji igrač italijanske ekipe na večerašnjem meču.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

4 Komentara

  1. A jes’ vala kao na igrici. Pa kad ih Sasuolo ovako vrte ko dete zvecku, pa sta bi im radili ovi iz JSL da nema Vucicevih pravila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve sam rekao unapred ….a sekica grakce li grakce…EVO JE ISTINA! NEMA SKLANJALICE!NEMA NI POLUSANSE! Ovi pored cigana kao Bajern! Molimo lex specijalis od UEFE da izuzme Premijerove ljubimce ,kao u Srbiji,od zakona pa da ih pusti da igraju i dalje! Kosmicka bi pravda bila da mi u Srbiji neravnopravni u svemu,voljom jednog ostrascenog naduvenka,bar malo radosti dobijemo gledajuci u evropi ove ovde neprirodno dominantne koji su umislili da su neko….

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta je bre SASULO vam se sve u facu ,vi nekome da se sprda te , jeli fašisti gde vam je mandatar neka spremi novih 25 milki za fk DPONZ…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter