3
Fudbal

SUZE SAME KREĆU: Jedina želja bolesne devojčice je bila da upozna Sašu Ilića! (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.16 u 12:21

Fudbal je više od sporta, a Partizan je više od kluba svedoči, ova dirljiva priča.

– Anđela boluje od spinalne mišićne  atrofije – tip 2. Vezana je za invalidska kolica i konačnog  leka za bolest nema. Zbog nedostatka mišića koji daju potporu kičmenom stubu, došlo  je do teškog iskrivljenja, kao i deformacije grudnog koša, koji je ušao u trbušnu duplju i onemogućava normalan rad svih unutrašnjih organa. Rad pluća je sveden na 30%. Ugradnja metalne šipke u kičmu se radi kod nas u Beogradu, ali fond ne pokriva nabavku iste koja košta 2.838.000 dinara, rekao je za Partizan TV njen otac Zoran Stanišić.

Kada su Anđeli i njenom ocu ponudili pomoć, ona je kratko i jasno rekla „NE“, želeći pritom samo jedno, a to je da upozna legendarnog kapitena Parizana, Sašu Ilića.

KAPITENI “VEČITIH” SLOŽNO: Navijajte za Srbiju! (VIDEO)

Naravno Sale je postupio kao prava legenda, a pre svega kao čovek, i došao je u pratnji celog igračkog kadra u posetu maloj Anđeli.

PRED MEČ SRBIJE PROTIV IRSKE: Saša Ilić u dresu ‘orlova’ (VIDEO)

Nije bitno za koga navijate, koje ste nacionalnosti ili vere, iako je skromna Anđela odbila pomoć, na nama je red da joj je u svakom slučaju pružimo.

Pošaljite es-em-es sa tekstom „37“ na broj 3030 i tako donirajte novac za Anđelinu operaciju!

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

Pripremio: Luka Totaj

1
0

3 Komentara

  1. DOK SE SUZE SAME KOTRLJAJU–ŠTA REĆI PARTIZAN –LJUBAV JE TO—POKAŽIMO HUMANOST I POMOZIMO OVOJ DEVOJČICI,DA ŽIVI, pomozimo svakom detetu jer deca su naša radost bez obzira na na vijačko opredeljenje, deca su naše bogatstvo i naš život,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter