8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAPORT IZ ITALIJE: Grof je spremio jedno iznenađenje, koje?

Objavljeno: 17.08.16 u 23:29

Crvena zvezda sutra od 20.45 igra prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Sasuola, startnih 11 je skoro poznato, ipak jedno iznenađenje je pripremio Miodrag Grof Božović.

Grof je iznenadio sastavom u Razgradu, isto je ponovio posle sedam dana u Beogradu. Kako stvari stoje iznenađenja će biti i u Ređo Emiliji. Jasno je da u timu sigurno neće biti Gelora Kange koji je pod suspenzijom zbog crvenog kkartona protiv Bugara. Svi ostali su spremni da istrče na stadion Mapei. Startnih 11 je skoro poznato, ipak Miodrag Božović je najavio jedno iznenađenje.

Na golu će mesto zauzeti najstandardniji igrač ove sezone Damir Kahriman. Desnu aut liniju u defanzivi će pokrivati Miloš Cvetković, dok će sa suprotne strane biti Mihailo Ristić.

Centralni deo odbrane će sigurno činiti Tomas Fibel i novi partner Damjan Le Talek. Kada je sredina u pitanju tu će doći do pomeranja, samim tim što će Le Talek otići pozadi. To znači da će pozicija kvarioca igre pripasti Mičelu Donaldu, nešto ofanzivniji će biti Marko Poletanović, dok će kreator igre biti Aleksandar Katai.

KATAI PRED SASUOLO: Hoćemo dobar rezultat, nebitno ko će dati gol

Krilne pozicije će pretrpeti najveće promene. Skoro pa sigurno je da će desnu stranu pokriti Slavoljub Srnić, momak koji je pokazao da je jednako dobar u obavljanju ofanzivnih, ali i defanzivnih zadataka, pogotovo kada treba pomoći Cvetkoviću. Najavljeno iznenađenje Grofa očekujemo na poziciji levog krila. „Džoker iz rukava“ mogao bi da bude pomalo zaboravljeni Srđan Plavšić. Omaleno krilo je daleko spremnije i u boljoj formi od svojih alternativa Džona Ruiza i Pabla Moučea, te ne bi čudilo da baš on bude to veliko iznenađenje, što bi mnoge navijače Crvene zvezde obradovalo.

HotSport u Italiji – stadion na kom će Zvezda gostovati Sasuolu

Kada je reč o špicu, tu dileme nema. Najistureniji biće Hugo Vijeira. Portugalac se probudio i na poslednjih pet utakmica u prvenstvu postigao je šest golova. Nema sumnje da će Vijeira biti najopasniji igrač pred golom Sasuola. Samim tim, sastav Crvene zvezde bi trebalo ovako da izgleda:

Kahriman – Cvetković, Fibel, Le Talek, Ristić – Donald, Poletanović, Katai – Srnić, Plavšić – Vijeira.

0
0

8 Komentara

  1. Sa Srnicem i Plavsicem u timu nemamo sta da trazimo,,,to su dva igrača koja ne mogu zadržati loptu u nogama više od tri sekunde,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad kad Kahriman iskiksira par situacija u obe utakmice sve je moguce pa i to. , kao kad je od Evertona dobio golcinu za pamcenje, secace se toga kroz ceo zivot. pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. da je sa ovim sastavom izasao na ludogorec danas bi igrali kvalifikacije za LS.
    Poslusao narod tek posle izgubljene bitke.

    0
    0
    Odgovori
  4. To sa Plavšićem bi bilo ono pravo,dobitna kombinacija.Mouče je još nespreman a Ruiz uopšte nije igrač za Zvezdu i njega bi sutra poslao na tribine,kao prekobrojnog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter