0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

IVANA ŠPANOVIĆ IMA JASAN CILJ: Zanima me samo zlato!

Objavljeno: 17.08.16 u 14:30

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, dominantno je ušla u finale svoje discipline, pred koje je istakla samo jedan cilj pred sobom.

Ivana Španović skokom od 6,87 metara iz prvog skoka je ušla u finale svoje discipline, od koje ima velika očekivanja. To je ponovila i posle noćašnjih kvalifikacija.

– Ponavljam se cele godine, ništa m drugo me ne zanima osim ovog takmičenja. Ostavila sam rezervu malo više u zaletu. Nisam ni završila skok, ali sasvim dovoljno za finale. Mislim da je bilo dovoljno i manje od norme od 6,75 za finale.

– Devojke su sad pod pritiskom, ima ih mnogo koje mogu da skoče više. Mene zanima samo jedna stvar, a to je da se pojavim u finalu i da se borim sa Britni Ris za zlatnu medalju – izjavila je Španovićeva i istakla koliko želi da skoči.

Srpska atletičarka je i poručila da će tek krenuti da se ređaju medalje posle zlatne Davora Štefaneka. Istakla je i koliko želi da skoči u finalu.

– Ja gađam daleko preko 7.10. Uslovi su idealni apsolutno. Staza je dobra, brza, vidi se da je nova. Lepo je, toplo je, vetar je mali, na nuli recimo, atmosfera je dobra. Biće super, jedva čekam – rekla je ona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter