6
Domaći fudbal

FOTO: Fss.rs

RADOMAN: Pojedinci misle da mogu da vrše pritisak, nema više muzičkih želja

Objavljeno: 16.08.16 u 12:27

Posle mečeva petog kola Super lige, bilo je pritužbi na sušenje, tim povodom reagovao je Miroslav Radoman, prvi čovek Sudijske komisije FSS.

NOVA PRAVILA KOD ENGLEZA: Sudije kao beli medvedi

– Klubovi i pojedinci su u zabludi ako misle da će u sudijama naći alibi za svoj loš rad ili (ne)ostvarene rezultate. Adresa im je pogrešna, jer nema više muzičkih želja. Pojedinci misle da su ovo neka druga, prošla vremena i da stvaranjem ovakve vrste pritiska mogu da plaše sudije. Ne, kada su arbitri u pitanju, ja ću biti na čelu njihove doslednosti, a kada pogreše ili se vidi loša namera, ja ći ih skinuti sa liste! U isto vreme, zbog ovakvih napada i optužbi, sledi prijava disciplinskim organima, jer nećemo dozvoliti da medijskom prašinom klubovi na taj način pravdaju svoje loše rezultate, rekao je Miroslav Radoman.

0
0

6 Komentara

  1. Radomane, pogledaj utakmice između Novog Pazara i Čukarčkog i Novog Pazara i Rada! Ono što su sudije radile u Pazaru je za zatvor a ne za suspenziju sudija!

    0
    0
    Odgovori
  2. Stari, posteni Miroslav Radoman. Cim je postavljen na ovo mesto, jasno je bilo koliko Kokeza zeli da bude neutralan, pa njihovom zajednickom klubu mezimcetu svaku drugu utakmicu sudi Vlada Glodjovic, zlu ne trebalo. Sudija koji se vec dokazao kao posten i lojalan u direktnom sudaru Partizana i zvezde, koji je sasvim slucajno iz Vrbasa odakle i Radoman i koji je za svoje uspehe i zasluge vec nagradjen napredovanjem u drzavnoj sluzbi u kojoj radi. Samo jos Vazura da se zahvali Kokezi sto pomaze Partizanu, pa da mi pomislimo kako je sve u redu.

    0
    0
    Odgovori
    • Dosta su vala postavljali Bogi Stepanovic i Tole Karadzic svoje sudije i to uglavnom u korist samo jednog,svog kluba.Napredovali su i u svojim firmama i profesionalno za dobro obavljen poso,tj.za pomoc partizanu.Setimo se samo Ninoslava Spasica pa Jovanetica,Vukadinovica,dok je Mazic postavljen na Uefinu listu,samo zato sto je dve sezone pomagao partizanu.I ti si naso nekog da prozivas a svoje dvoriste ne vidis,dok ti je pamcenje nesto amnezirano.

      0
      0
      Odgovori
    • A odakle je Mazic posteni? Moj druze, znas kako…svaka medalja ima dve strane…posteno je da sad malo sedis i cutis…i cekas neka bolja vremena za svoj klub. Nikada niko nece biti toliko POSTEN kao Vas Tole…veruj, ta se vremena nece ponoviti.
      Hahaha…znam da ti je tesko da gledas sve…zato kazes, sedni negde, odmori malo, ne mozes pomoci :)))
      Napred Zvezdo!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter