0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE OSVETA: ‘Delfini’ dobili tradicionalno neugodnog protivnika

Objavljeno: 16.08.16 u 23:17

Vaterpolisti Srbije za ulazak u finale boriće se protiv, za njih, tradicionalno izuzetno neugodne selekcije.

Kompletirani su svi četvrtfinalni dueli vaterpolo turnira, a samim tim i timovi koji će se za dva dana boriti za medalje. Posle današnje pobede protiv Španije 10:7, selekcija Srbije je čekala rivala iz meča između Grčke i Italije, a to će biti ‘azuri’.

Još uvek se pamti polufinale iz Londona kada su ‘azuri’ slavili sa 9:7 i poslali Srbiju u borbu za bronzu, koju je kasnije i osvojila.

U poslednjem četvrtfinalnom meču Italijani su od početka postavili stvari kako je njima odgovaralo i usmerili tok utakmice u svoju korist.

Posle vođstva Italije od 2:0 u prvoj deonici, Grci su se malo stabilizovali u drugoj, ali nastavak meča je doneo novu dominaciju ‘azura’ koji su do kraja otišli do četiri gola prednosti i pobede od 9:5 protiv tima koji je pokazao itekako puno u grupnoj fazi.

U meču pre toga, Hrvati su u četvrtfinalu sa 10:6 savladali nemoćni Brazil, a Slobodan Soro na golu ‘karioka’ nije imao previše rešenja za preslabu odbranu svojih saigrača.

Tako će Srbija u polufinalu igrati sa Italijom, koja nam je po tradiciji uvek vrlo težak rival, dok će u drugom polufinalu igrati Crna Gora i Hrvatska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter