9
Domaći fudbal

BALAŽIC: Drhtali su pred Partizanom, doći će ponovo to vreme!

Objavljeno: 16.08.16 u 11:42

Dvadesetosmogodišnji centralni bek Partizana prezadovoljan je povratkom Nikolića u tabor „crno-belih“.

Balažic je iz Karpati Lavova došao upravo na insistiranje srpskog stručnjaka. Posle teške povrede i odlaskom Nikolića, Slovencu je bilo teško da izbori mesto u startnoj postavi.

– Upravo zbog želje šefa sam i tada došao u Partizan i zbog toga sam mu i dan danas zahvalan. Zbog poverenja koje mi je ukazao na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i da bukvalno poginem na terenu. Mislim da od kada je on došao kao novi šef stručnog štaba, da je u svakom igraču počeo da budi da za svaki minut na terenu u dresu Partizana mora da se gine i da maksimum. Ako hoćeš da si na terenu, ili tako, ili nikako. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam ja došao u Partizan, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan., izjavio je Balažic.

– Ja lično osećam da sam imao dugu pauzu iza sebe što je i normalno. Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani. Za nas odbrambene igrače je najvažnije da ne primimo golove, što smo i uspeli u poslednje dve utakmice i tako treba da nastavimo. Istina, imao sam šansu da postignem gol i to već dva puta (jednom je branio, drugi put malo iznad prečke), ali se time ne opterećujem. Siguran sam da ću ga dati kad bude najpotrebnije. Energija je posle lošeg starta u SLS zaista bila loša, ali sada uz dve vezane pobede sve ide ka gore. Treba nam još mnogo rada, vere i skromnosti i dostićićemo ciljeve.Novi, mladi, stari, nije važno, bitno je da dišemo kao jedan i da ginemo jedan za drugog na terenu. – rekao je Gregor.

0
0

9 Komentara

  1. Лажеш ……. Нема шансе да више Караџић буде председник ФСС-е,а ти си дечко ружно сањао,опроштено ти је јер су вам само снови и остали!!!! Разбисте телеоптик данас добра три бода због мира у кући!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. PARTIZAN-JEDINI SAMPION U ISTORIJI NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE KOJI JE IGRAO U LIGI SAMPIONA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter