3
Košarka

ACA „TRICA“ UVEREN: Srbi znaju da smo im teži protivnik, navijali su za Litvaniju!

Objavljeno: 16.08.16 u 10:12

Čak pet scenarija bila su moguća u poslednjem kolu grupe B. Dalje su prošle Hrvatska, Španija, Argentina i Litvanija.

Hrvatska je pobedom nad favorizovanom Litvanijom osvojila prvo mesto u grupi i tako došla na megdan Srbiji u četvrtfinalu. I pored toga što se nisu mnogo puta radovali u duelu sa našom selekcijom, Hrvati su optimistični.

STIŽU STARE MUŠTERIJE: Hrvatska pobedila Litvaniju i izvukla Srbiju! (FOTO)

– Srbija igra slično kao i mi, s njima smo igrali pre OI na pripremnom turniru u Argentini i izgubili tesno. Biće to utakmica posebnog naboja. Još nas samo 40 minuta deli od polufinala, a pre mesec dana nas niko nije video ni na Olimpijskim igrama. Ukić, Simon i ja svako leto dolazimo na pripreme s nadam da možemo da nešto napravimo.  U ovoj mladoj ekipi jedino je Roko igrao četvrtfinale i mislim da imamo šanse da konačno uđemo u to magično polufinale, rekao je Bojan Bogdanović.

– Prezadovoljan sam. Radujem se Srbiji. Uveravam vas da su oni večeras navijali za Litvaniju. Pouzdano znam da su hteli da nas izbegnu, u naletu smo i puni adrenalina. Srbi znaju da smo im mi mnogo teži protivnik. Nema tu puno nepoznanica. U Kordobi nije igrao Teodosić, a kod nas Hezonja. Veselim se Srbiji, odavno hrvatska košarka nije bila ovako blizu zone medalja kao danas, rekao je selektor Hrvatske Aleksandar Petrović.

 

0
0

3 Komentara

  1. Pa za Litvaniju smo navijali u svakom slučaju… Aco trica je stvarno jedan od glupljih Srba…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter