4
Ostali sportovi

POSLEDICE RIJA: Olivera Jevtić oplela po Atletskom savezu

Objavljeno: 15.08.16 u 09:45

Jevtićeva je odustala na 25. kilometru, a nakon završetka je poprilično otvoreno iskazala čija je krivica takav rezultat.

– Četiri godine sam odsutna s velikih takmičenja. Ne mojom krivicom, nego krivicom Atletskog saveza Srbije. Nisu me prijavili za svetska prvenstva u Moskvi i Pekingu, kao i na Evropsko u Cirihu, iako sam imala norme, rekla je Jevtićeva, a prenosi Sportski žurnal.

Potom je dodala:

– Ovde sam došla bez trenera. Prepuštena sama sebi. Ovo je za mene kao strano takmičenje. Kao da sam pala s Marsa. Na maratonu sve mora da se skocka. Ne želim da kukam, ovo su činjenice. Znam kako sam bila najbolja Evropljanka u Atini u maratonu, četiri godine ranije oborila u Sidneju državne rekorde na 5.000 i 10.000 metara. Nisam početnik. Sankcije Saveza, nedolazak trenera, još problemi sa povredom. Sve se skupilo da završim ovako kako sam završila.

Postavlja se pitanje, da li je jedna od najboljih atletičarki u istoriji Srbije zaslužila ovakav odnos?

0
0

4 Komentara

  1. Kako je nije sramota da se javi. Ja bih bez dana treninga mogao da odem i da ne završim trku. Ima 50godina i očekuje da će neko da vodi nju i njenog ljubavnika da se provode u RIU o trošku saveza. Zna kako je bila u Atini kada se borila sa Leonidisom i Judom Ben Hurom u svojoj 45-oj godini

    0
    0
    Odgovori
    • Stoko jedna , vazno je da je Toma grobar sa zenom mu grobarkom baksuzirao sportiste o trosku drzave .Kako te nije sramota reci koje si napisao.

      0
      0
      Odgovori
  2. Zasto to sve nisi izjavila pre odlaska. I kakav je to poriv da odes znajuci da si nespremna i da cak nemas sanse da zavrsis trku. Begaj bre.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ova drzava se ogresila o svakog casnog i postenog coveka!Ovde prolaze dobro samo stranacki vojnici i botovi koji nemaju obraza ni za lek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter