4
Ostali sportovi

BRAVO ZA HRVATSKU ŠAMPIONKU: Svim srcem uz Ivanu Španović i sve Srbe! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.16 u 18:30

Sandra Perković  večeras prvi put nastupa na Igrama u Riju. Najbolja bacačica diska na svetu od 1.30 posle ponoći kreće po olimpijsko zlato nastupom u kvalifikacijama.

Prvo je pred norveškim novinarima imitirala samu sebe kako baca disk napravljen od novina, a zatim je ipak pobegla ka novinarima s našeg govornog područja.

– Draže mi je da pričam s našima. Mi se uvek držimo zajedno ovde u selu. Bosanci dolaze kod nas, mi kod Slovenaca, oni kod Srba. Zajedno smo jači, otkrila je Sandra za Sportske Novosti.

MENJA KARIJERU? Otkud Inijesta u bokserskom ringu? (FOTO)

Hrvatska je u Riju osvojila već četiri medalje, dok Srbija još čeka na svoju prvu.

– A zamislite koliko bismo ih imali da smo ostali zajedno. Žao mi je što se Jugoslavija raspala, jer bismo bili velesila, imali bismo više medalja od Nemaca, Rusa… Ali, to je i  možda dobro jer sada svaka zemlja pojedinačno može osvojiti više medalja.“

Otkrila je i da će navijati za sportiste iz bivše Jugoslavije.

 – Čula sam se s Ivanom Španović baš pre polaska u Rio i svim srcem ću navijati za nju. Kao i za sve Srbe i ostale komšije na Igrama. Moje srce je veliko kad ona pobeđuje, baš kao i njeno kad ja slavim.

(Izvor: youtube/Deportes Plus)

Za kraj je Olimpijska pobednica iz Londona imala poruku za gledaoce.

 – Mi sportisti se ceo život pripremamo za Olimpijske igre kako bismo bili najbolji, kako bismo svoju zemlju predstavili na najbolji način. Neka ljudi ispred malih ekrana stisnu palčeve i navijaju za nas. Mi ćemo dati sve od sebe, neka nas i oni glasom bodre.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo Sandra….svaka ti cast….drago mi je da postoji neko sa ovakvim razmisljanjem….pozdrav iz Beograda i navijamo za tebe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sadra li Sandra!Perkoviici su klasicno srpsko prezime,so….ali to i nije bitno. Drago mi je da je devojka normalna a ne zaludjena. Ipak je ona svetski nivo sportiste i noralno je da zdravo razmislja.Treba postovati svacije ime i misljenje a postenjem i ljudskoscu se zavredjue postovanje. Svaka cast devojko, moje cestitke za osvojeno zlato. Legenhotsport.com
    da si!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Devojka je 100% u pravu. Veceras svi normalni za Sandru sutra za Ivanu a u kosarci svako za svoje.Ovo je sport,zaboravite na politiku,jer da smo ovako razmisljali u ono vreme danas ne bi isli po hleb u Nemacku,Svedsku,Norvesku …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter