1
Tenis

IZNENAĐENJE ZA KRAJ: Ko bi rekao da će medalja sa ženskog teniskog turnira ići u – Portoriko!

Objavljeno: 14.08.16 u 09:53

Teniserka Monika Puig napravila je veliko iznenađenje i donela Portoriku prvu zlatnu olimpijsku medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Puigova je u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru pobedila Nemicu Anđelik Kerber i to sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:1). Finale je trajalo nešto više od dva sata, a logično Portorikankaje imala veću podršku publike u Riju.

Monika Puig je 34. igračica na WTA listi, ali je do sada imala samo jedan osvojen turnir u profesionalnom tenisu, i to u Strazburu 2014. godine. Zato je njen uspeh i pobeda na Igrama još veća.

Ranije tokom dana, Čehinja Petra Kvitova okitila se bronzom pobedom nad Amerikankom Medison Kiz rezultatom 2:1 (7:5, 2:6, 6:2).

0
0

1 Komentara

  1. a jok u srbiju ce da ide… Od svih zemalja koje imaju medalje u muskom i zenskom tenisu srbija je poslednja sa samo jednom bronzom… A kako stvari stoje, tako ce ostati jos dugo dugo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter