0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEO: Poraz zbog kojeg možeš biti srećan

Objavljeno: 13.08.16 u 11:53

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije SAD sa 91:94 (15:27, 26:23, 21:22, 29:22), ali se nije obrukala, naprotiv.

– Sigurno da je ovo jedan od retkih poraza kad možeš i da budeš srećan, ali opet i tužan jer smo imali utakmicu, da je okrenemo i pobedimo. Ne dešava se mnogo puta u životu da možeš da pobediš Ameriku, pogotovo na Olimpijskim igrama. Ali, opet, treba da se fokusriamo na sledeći cilj, na Kinu i da pobedimo, rekao je Teodosić novinarima u Rio de Žaneiru.

POSLAO GA PO BUREK: Od finti Raduljice Kaznsu nije bilo dobro (VIDEO)

Izabranici Aleksandra Đorđevića u poslednjem kolu igraju protiv Kine.

– Mi generalno igramo dobro. Imamo loših stvari koje moramo da promenimo, to je taj početak, krećemo loše, a ne smemo tako. Ali zadovoljan sam načinom na koji igramo i željom i voljom. Da li će biti dovoljno da se prvo pobede Kinezi, a posle i u četvrtfinale… Mi dajemo u svakom trenutku sve od sebe, a ako neko nije zadovoljan nek promeni kanal, rekao je kapiten Srbije,

SRBI LUDACI! Kako je meč sa Amerikancima ispratio Nemanja Bjelica (FOTO)

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Nikola Jokić sa 25 poena.

– Već treću utakmicu počinjemo slabo, možda treba malo više da se zagrejemo, ne znam šta je… Ali, uvek se vratimo, nikad se ne predajemo i nešto će se sigurno dobro desiti, rekao je Jokić.

Novinare je zanimalo da li ovakav poraz više boli ili da je bilo 20 razlike za Amerikance.

– Poraz je poraz, da li jedan ili 20 poena, rekao je Jokić.

Srbija je imala šansu da izbori produžetak, ali Bogdan Bogdanović nije uspeo da pogodi trojku.

BRAVO, JUNACI: Drama u Riju, Srbija imala šut za produžetak, SAD pobedile

– Možda je trebalo da bude teže, a ne da budem sam, rekao je Bogdanović.

– Odigrali smo izvanrednu utakmicu, treba da izvučemo pouke iz ovoga i da nastavimo da igramo ovako, agresivno na obe strane terena. Možemo da napravimo rezultat ako nastavimo ovako. Voleo bih da susretnemo sa Amerikancima još jednom, naveo je Bogdanović.

I Marko Simonović se saglasio sa ocenom saigrača da je Srbija odigrala dobar meč.

– Dobra utakmica, odigrali smo fenomenalno. Imali smo šut u poslednjoj sekundi, ali ući će kad bude trebalo. Okrećemo se Kini, to da dobijemo i da prođemo u četvrtfinale… Mi ni do sada nismo bili poljuljani uopšte, ali ova utakmica će nam dati dodatni verat u leđa da igramo još bolje, rekao je Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter