0
Ostali sportovi

SALAŠKI NEZADOVOLJNA: Kasno sam se probudila…

Objavljeno: 13.08.16 u 18:29

Tamara Salaški istakla je nezadovoljstvo današnjim nastupom i eliminacijom već u kvalifikacijama trke na 400 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Tamara Salaški je danas trčala 52,70 sekundi i bila treća u svojoj kvalifikacionoj grupi, ali je na kraju imala tek 37. vreme i završila je učešće u Riju.

– Iskreno nisam baš zadovoljna. Malo sam sporije prošla prvih 200 metara i onda kad sam se probudila, nije bilo dovoljna za prolazak dalje. U ovom trenutku je to bio moj maksimum. I ženski problemi su me malo omeli, rano ustajanje, ali šta da radim. Borila sam se do kraja, želela sam to polufinale – izjavila je Salaški posle trke.

NI SREĆA JE NIJE POGLEDALA: Salaški odlično finiširala, ali je ostala bez polufinala

– Nisam uspela, ali sam generalno kad se sve sklopi, presrećna što sam uopšte uspela da dođem ovde i trčim u grupi sa Alison Feliks u stazi pored nje. Ovaj put nije moglo bolje. Ali idemo dalje. Verovatno ću imati jos neku trku do kraja sezone, i onda na zasluzeni odmor – zaključila je Salaški.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter