0
Košarka

FOTO:STARSPORT

MARINA MALJKOVIĆ: Nema opuštanja protiv Senegala

Objavljeno: 13.08.16 u 16:30

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da njene izabranice ne smeju da se opuštaju protiv selekcije Senegala.

Duel sa Senegalom za Srbiju će biti ključan, jer samo pobeda donosi plasman u četvrtfinale. Zato Maljkovićeva poziva na oprez.

– Želim da nastavimo u ovakvom ritmu i ovakvom ambijentu. Nema opuštanja, moramo da prikažemo našu najbolju igru da bi pobedile reprezentaciju Senegala. U pitanju je aktuelni šampion Afrike i tim koji dominira godinama na kontinentu – rekla je Marina Maljković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Senegalke su poslednje u grupi bez pobede, a naše devojke će biti apsolutne favoritkinje u meču koji se igra sutra od 20:30h.

– Dobro poznajem većinu njihovih igračica, dve najbolje sam trenirala u Francuskoj. Imaju čvrst karakter i sigurno će dati sve od sebe da nas pobede, što bi im bio prvi trijumf na turniru – istakla je Marina Maljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter