3
Domaći fudbal

RASTAVAC: Zvezda je favorit, mi se ne predajemo

Objavljeno: 12.08.16 u 16:25

Ljubitelje fudbala u Nišu u nedelju očekuje prava poslastica. Radnički dočekuje šampiona Srbije, Crvenu zvezdu.

U svim sferama, od navijača, sve do medijske pokrivenosti, interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno. Taj podatak i igra oba tima u prethodnom periodu garantuju da nas na Čairu čeka pravi spektakl.

Trener Radničkog Milan Rastavac ističe da je u ranijim mečevima niški tim uspevao da odoli pritiscima Crvene zvezde i bude više nego ravnopravan rival, nada se da će „Real sa Nišave“ u nedelju biti onaj pravi i da će biti u prilici da nastavi trend pozitivnih rezultata.

– Uvek se radujemo utakmicama sa velikim klubovima, jer one donose ono najbolje što fudbal može da priušti i radujemo se da smo deo takvog događaja. Zvezda je favorit, samim tim što je šampion. Uz to, dosta su se pojačali, a imaju ambicije da što duže igraju i u Evropi. Sa druge strane, naše ambicije u ovom meču su da uspostavimo kvalitet igre i protiv najjačeg tima, da budemo sposobni da se odupremo i da aktivno učestvujemo u toj fudbalskoj predstavi, poručio je trener Rastavac koji je potom detaljnije govorio o očekivanjima u selekciji kolege Božovića.

Nakon šefa stručnog štaba, medijima se obratio najiskusniji fudbaler Radničkog, Saša Stojanović. Popularni Caki je pre povratka na Čair igrao u Crvenoj zvezdi sezonu ipo, poznaje prednosti i mane narednog protivnika.

– Očekuje nas veoma važan meč, izuzetno kvlaitetan rival, ali i utakmica koja predstavlja pravo uživanje, u svakom smislu. Dakle, straha nema! Zvezda ima naše poštovanje, ali nećemo se uplašiti. Čair je oduvek bio „vruć“ teren za svakog, pa i za crveno-bele. Moja neka pretpostavka je da će doći u najjačem sastavu i sa ambicijom da pobede. Pobeda je i naša želja, videćemo na terenu ko pobedu želi više, kaže Stojanović.

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova na Čairu, karte su već u prodaji po cenama od 300 dinara za jug i sever, 500 dinara za istok i zapad, dok je za ložu potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. Zvezdini fudbaleri jesu profesionalci, ALI PROFESIONALCI STE I VI, odigrajte profesionalno, i neka bude 2:0 za RADNICKI IZ NISA, sve je moguce pa i to, samo ih pritisnite odmah s pocetka i videcete kako ih obuzima nervoza i panike, a kad prime gol, moguce i strah od poraza da ce ih svladati, nisu oni bas toliko jaki da ih se ne moze pobediti, ako je to mogao Borac usred marakane da ih izbaci iz kupa, moze vala i radnicki da im odrzi cas fudbala, pozdrav i da obraduju navijaci radnickog pobedom nad zvezdom, neka bude tako,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter