9
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

ŠAPIĆEVO OTVORENO PISMO: Ovo će mnoge zaboleti

Objavljeno: 11.08.16 u 16:59

Legendarni vaterpolista i bivši reprezentativac naše zemlje, Aleksandar Šapić, otvoreno je iskritikovao sve one koji su pljunuli po našim sportistima zbog rezultata na Olimpijskim igrama.

Šapićevo pismo koje je okačio na svoj profil na Fejsbuku prenosimo bez izmena i u celosti:

– NESPOSOBNI PAMETNJAKOVIĆI, OSTAVITE NAŠE SPORTISTE NA MIRU, ONI SU NAJBOLJE ŠTO OVA ZEMLJA IMA.

DA JE SREĆE DA SMO SVI U SRBIJI „LOŠI“ KAO NAŠI SPORTISTI, A NAROČITO ONI KOJI SE SAD NAJVIŠE PRAVE PAMETNI, GDE BI NAM BIO KRAJ.

Slušam i čitam komentare u javnosti, kako su srpski sportisti „razočarali“, „nisu dorasli zadatku“ i sliče „mudrosti“.

Kao neko ko se bavio sportom 25 godina i za koga kažu da i nisam bio baš tako loš u njemu, želim samo jednu stvar reći.

Naši sportisti su najbolje što ova zemlja ima.

Sport je jedina oblast u kojoj možemo da se takmičimo sa najvećim i najrazvijenijim zemljama sveta.

Daj bože da u svim oblastima, nekada možda, dođemo u stanje da budemo konkurentni sa najvećima.

Nikome nije teže, nego sportistima kad ne uspeju da naprave na nekom takmičenju rezultat, nikome. Oni su u to utkali ceo svoj život, odrastanje i mladost i žrtvovali su sve one stvari koje drugi nisu, da bi u sportu uspeli.

Oni su naši, druge i bolje nemamo i uvek i u svakoj situaciji treba da ih podržavamo.

Kako god završile Olimpijske igre u Riu, oni će za mene ostati najbolje i najuspešnije koje ova zemlja ima i na koje ljudi koji se nalaze na najodgovornijim pozicijama u društvu, treba da se ugledaju.

RIO 2016: Nastavlja se srpski debakl…

0
0

9 Komentara

  1. Svi su zaboravili posle jednog ili dva losa odigrana meca sta su vaterpolisti,kosarkasi i mnogi drugi uradili pre,a o Novaku necu ni da komentarisem,covek koji gde god da je igrao i bilo koji turnir osvojio isticao odakle dolazi.,Setite se Monike Seles ona je AMERIKANKA.Dosta vise o omalovazavanju nasih sportista i svoje komplekse i licne neuspehe lecite kod svoje kuce ako SMETE.

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAM VAS BILO,BRE!Kakve to navijace ova zemlja ima…Ko je doveo Srbiju do vrha sveta u Tenisu…Je li Nole ili vi?Ko je doveo Srbiju do srebra u Spaniji…Da niste vi?Ko je doveo Srbiju do zlata u zenskoj kosarci…Nase kosarkasice….Ko je Srbiju doveo do vrha vrhova u Vaterpolu…Jeste vi,E PA NISTE…Vi ste samo sedeli u foteljama i do sad bodrilu nasu zemlju kako dolikuje a ne ovako bre…Treba da ih bodrimo,da im damo vetar u ledja,a ne da ih pljujemo ko cigane koji su namerno gubili jer su hteli Srbiju da omalovazavaju…

    0
    0
    Odgovori
  3. Svaka cast Saponja! Oni bi bili najsretniji da budu najbolji ili u vrhu! U stvari i jesu! Da naši političari mogu makar da se plasiraju medju takvom plejadom asova u svom domenu, gde bi nam bio kraj?

    0
    0
    Odgovori
  4. SRAM DA VAS BUDE I VI SE ZOVETE SRBINO.
    DA LI ZNATE KOLIKO ODRICANJA SPIRTISTI IMAJU,A TEK NOVAK,KOLIKO SAM PLAKALA SA NJIM, KOJA HAJKA NA NJEGA.
    SVI VI UZMITE LOPTU,REKET,ZAPLIVAJTE VIDEĆETE DA TO NIJE LAKO A IZ FOTELJA MOŽETE SAMO DA PLJUJETE.
    P.S. PREPONOSNA SRPKINJA BRE

    0
    0
    Odgovori
    • Naši sportisti su finansirani iz budžeta koji pune srpski poreski obveznici a ti isti im isplaćuju i nacionalne sportske penzije kad napune 40 godina starosti. Dosta kuknjave te zelena im voda te duva vetar te male im mete. Svaka čast Novaku. I ja se odričem 40 godina da zaradim svoju penziju i plaćam 100eur za dvoje dece mesečno da bi se bavili sportom. Hoće meni dati 40.000 eur ako obavim 100 uspešnih operacija.Sad treba i da ćutim i da ništa ne komentarišem. E pa neće moći. Ovo je debakl zašto ne biti iskren i priznati.

      0
      0
      Odgovori
  5. Samo sto vi niste za Olimpijske igre,cisto razocarenje,nesposobnost,nemam reci,i mi zelimo da vi nesto uspevate ali vi nas na svako Olimpijsko takmicenje razocarate,voleo bih da je drugacije ali ovo je istina!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. SVI VI KOJI PLJUJETE PO NAŠUM SPORTISTIMA,DA STE SVOJU DECU VASPITAVALI I UČILI DA SE BAVE SPIRTOM TJ.ZDRAVIM ŽIVOTOM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter