0
Košarka

NIKOLA JOKIĆ: Nismo imali sreće, idemo dalje, ko zna možda „drim tim“ bude imao loš dan!

Objavljeno: 11.08.16 u 12:12

Centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić razočaran je porazom od Francuza, ali veruje da će se tim oporaviti i zasijati u odlučujućim utakmicama sa SAD i Kinom.

– Nismo imali sreće. Parker je pogodio taj šut preko ruke, sa druge strane Bogdanović je malo odugovlačio sa pokušajem, ali je išlo ka košu i nije htelo da uđe. Idemo dalje. Daćemo sve od sebe da pobedimo u sledeće dve utakmice i izborimo plasman u četvrtfinale – rekao je centar Denvera, Nikola Jokić.

Sledeći meč „orlovi“ igraju sa „drim timom“ u noćoi između petka i subote, a to će biti ujedno i prvi put da Nikola Jokić igra protiv SAD. Ipak, protiv tih igrača je prošle godine vodio bitke u najjačoj ligi sveta.

RIO 2016: Srbija ispustila pobedu protiv Francuske

– Nikad nisam igrao nikada protiv njih. Favoriti su, ali se mi nećemo predati. Svesni smo da za „drim tim“ igraju Karmelo, Durent, Irving, Kazns i ostali momaci koji u NBA ligi postižu po 30 poena. Idemo na pobedu, pa ko zna, možda budu imali loš dan – rekao je Jokić posle duela sa Francuzima.

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Ljut sam na mlade igrače, moraju da shvate da su ovo Olimpijske igre!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter