0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUNAK POBEDE PARTIZANA: Nebitni su golovi i asistencije, računaju se samo bodovi!

Objavljeno: 11.08.16 u 10:15

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je presrećan zbog debija protiv Javora, kluba iz kojeg je došao među crno-bele, i poručio da očekuje još bolje svog tima u nastavku prvenstva.

– Poklopilo se da je debi došao baš u gradu u kojem sam proveo tri godine. Protiv Partizana sam pre samo tri meseca u dresu Javora igrao finale Kupa Srbije i mislim da je ta utakmica bila utakmica moje dotadašnje karijere. Veoma su čudna osećanja i emocije. Veoma poštujem Javor u kojem sam se afirmisao i postao igrač, ali Partizan je sada moj klub i drago mi je da sam ostavio dobar utisak na terenu – rekao je Miletić za klupski sajt.

Miletić je bio jedan od najzapaženijih pojedinaca na meču u Ivanjici, a nad njim je napraljen i penal.

– Iz mog centaršuta pao je i prvi gol. Čak sam mogao se upišem u strelce u drugom poluvremenu, ali je golman odbranio, uz pomoć stative. Ipak, broje se samo pobede i golovi, a to nam je svima bilo potrebno.

Levi bek Partizana ističe da je ekipa probila blokadu u Ivanjici prvim trijumfom u sezoni.

– Mislim da smo imali neku vrstu blokade, jer nismo dali gol sve do prošlog kola, a ovo nam je prva pobeda u novoj sezoni i tri boda. Mislim da će sa novim šefom sve to ići bolje i da ćemo zaigrati onako kako se od nas i očekuje – kazao je Miletić i poručio da se nada pobedi protiv Čukaričkog u narednom kolu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter