12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JASNA PORUKA DELIJA: Posle ovog transparenta Hrvati i Bosanci neće imati mira (FOTO)

Objavljeno: 10.08.16 u 23:55

Delije su na utakmici sa Voždovcem još jednom stavile do znanja svima šta misle o Regionalnoj ligi.

Ovoga puta su pomalo bile zagonetne, pošto su napravile transparent koji će sigurno imati odjeka u nama „dobrosusednim“ zemljama Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Na transparentu je pisalo:

– – Sa Hajdukom, Rijekom, Zrinjskim, Sarajevom i Željom, Osijekom, Vardarom, Budućnošću, Skadrom… samo u Super ligi Srbije. Do tada sportski pozdrav – napisale su Delije.

Fotografija sa „severa“ je brzo zapalila internet…

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
0
0

12 Komentara

  1. Sve vi nesto pa necete, onda povijete repove, pa budete srecni da ucestvujete i kad osvojite prvi internacionalni trofejcic, onda kujete u zlato to takmicenje. Tako ce biti i u fudbalu. Kenj..te dok se naduvate pa onda srecni da vas prime.
    Vi ste institucija koliko i muzej Jugoslavije i jedni i drugi! Propala banda i nista vam ne znaci nabrajanje kalajisanih bakracica kad ispadate od velikana iz Lude sume!
    Ne slazem se sa bexytonom bas sasvim ali ima pravo u nekim aspektima, narocito o Troji srpskog fudbala. Busanje u prsa mogu i prosjaci, ali se vidi i zna ko su i sta su. Sad ste spali na Vujaklije, do kraja prelaznog ce neki Boya biti cudo od pojacanja!
    Vosa je za vas fudbalski univerzitet , i za jedne i za druge. Samo se vi busajte institucije. Dobicete pracke i necete znati sta vas je snaslo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozete vi sebe zvati i nosorozima a kamo li institucijom, ali vam se gace napune kad predjete granicu kod Dimitrovgrada ili Segedina. Koja ste vi crna i.stitucija? I Troja je bila nekad davno nesto bitno, a sada je nestala bez traga. Vi ste Troja srpskog fudbala. Dzaba vam sto kupite u pet godina po koji domaci blam trofejcic, vi ste institucija kao ciganska cerga mala a ti trofeji koje imate i udarateu njih uzvikujuci „mi smo institucija“ su poput bakarnih bakraca , sveze omalajisanih….! Vama nikad dosta zabluda, kad vas Sasuolo napuni, odnosno saspe vam u grlo , onda ce te valjda progledati koliko vam vrede Kange i ostale Trange Frange! A sto se tice novog prvenstva, samo polako, mnogo ste poranili. Poderacemo vas tako da se sastaviti vise lako necete. Grof je najveca trenerska zabluda, ali jeste istina da vas je koliko toliko opot
    Ravio, makar da mozete opet da neartikulisano transaretisete. To vam niko ne brani, demomratija je, vuckova, pa je „sve dozvoljeno“,prdn. sto je zaludjivanje istorijom i umislnanje sirotinjskog krparenja kao bogatst o i institucio.alizam. Ta vrsta „ko.fucijanstva“, u sportu moze da prodje ali samo kod glupana.

    0
    0
    Odgovori
    • Mi smo institucija sa 51 domacim trofejem,3 Evropska trofeja,1 Interkontinentalni trofej i 17 medjunarodnih turnira = 72 pehara! Bili oni kako ti kazes bakarni ili zlatni vi o njima samo mozete da mastate 🙂 Nas i da podere Sasoulo bar nije Zaglembje ej! Poderacete nas kao prosle godine kad ste vikali isto pa niste dobili nijedan od 3 derbija ha,ha,ha…Bitno da je vas celavi prepotenko Biba struja trenercina ha,ha,ha grof je za njega Murinjo licno 🙂 i za kraj:

      – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Valeta – Crvena Zvezda 1:2
      – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Crvena Zvezda – Valeta 2:1
      – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Napredak 2:2
      – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Ludogorec – Crvena Zvezda 2:2
      – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Metalac 3:1
      – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Crvena Zvezda – Ludogorec 2:4
      – Prvenstvo: Mladost Lucani – Crvena Zvezda 2:4
      – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Vozdovac 3:0

      8 5 2 1 20:13 (+7)

      – Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan – Zaglebje 0:0
      – Kvalifikacije za Ligu Evrope: Zaglebje Partizan 0:0
      – Prvenstvo – Backa – Partizan 0:0
      – Prvenstvo: Napredak – Partizan 2:1
      – Prvensvo: Javor – Partizan 0:2

      5 1 3 1 3:2 (+1)

      Pa ti sad vidi po ovim rezultatima ko ce koga oderati,2 tima imamo ej na svakoj poziciji po 2-3 dobra igraca a vi ni jedan posten tim ne mozete da sastavite od vasih polukrseva i pretis nekom ha,ha…Jos sada kad nam dodje Vujaklija i jos par pojacanja npr spic stranac i stoper i 1 bek i kad se uigra tim, ima da se prosetamo do titule a vama grcevita borba sa Vosom i Radnickim za to 3 mesto inace nema Evrope ni sledece godine ha,ha…

      0
      0
      Odgovori
  3. Zaboli bas Hrvate za Delije, njihiva liga je mnogo jaca, bar prva 4 kluba, ako ovako nastave imace dva predstavnika u LS , njima i ne treba regionalna liga vec nama da ojacamo klubove kroz jake utakmice, oni se plase jakog Dinama, Rijeke i Hajduka i posebno sto nece imati sigurne bodove kao u JSL

    0
    0
    Odgovori
    • Smesan ti je komentar skroz, Zvezda je institucija koja se voli i koja izlazi iz krize za slepce, uskoro ce biti stalni clan evropskih takmicenja i ponovo dobra kao ranije, a sto se tice Hrvatske lige, nemaju oni nista sto Srbija nema, imaju jak Dinamo ali ne vise tako kao u Mamicevo vreme, novcem se mnogo toga moze kupiti….

      0
      0
      Odgovori
  4. A gde bi bili u basketu da nema regionale lige ? prave budale !!! nece da podrze svoj klub u ABA ligi a da nema nje ne bi nikad videli ligu sampiona. Sa regionalnom ligom i Zvezda i Partizan bi mnogo ojacali u fudbalu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter