1
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Dejan Savić o suđenju na OI u Riju

Objavljeno: 10.08.16 u 08:32

– Kao da je pravilo da moramo da gubimo sa velikom razlikom da bi počeli da igramo. Očigledno je da u narednim susretima moramo da odigramo mnogo bolje od onog uobičajenog izdanja koji bi bio dovoljan za trijumf. Ko razume, znaće o čemu pričam.

0
0

1 Komentara

  1. Savić i Udovičić će biti zapamćeni posle izlaska iz bazena ne po dobrom. Super botovi.

    Ko razume, zna o čemu pričam.

    Umesto naslednika jednog Šoštara, Šefika da gledamo Sora na našem golu i bez Pjetlovića, Randjelovića i Savića sa Vujasinovićem da se igramo vaterpola.

    Gledaćemo Sora koji je oteran neplaćanjem sa kombinovanim sastavom muči delfine jer Savić nema znanja. On nema kvalifikacije trenerske da bude selektor. Nešto kao Djordjević u košarci, Pikse il Dejo u fuci. Šta će nam Željko Obradović ili Vlada Vujasinović.

    Vujasinović i još pet bisera srbskog vaterpola su oterani iz Srbije. Koja sezona po redu. 20 sezona. Umesto velikih prihoda od sporta i zvanične najjače vaterpolo akademije sveta, hladan stari bazen, i za kikiriki ostajemo bez dece i struke.

    Nećemo medalju videti. Ako ne sad, dugoročno. Nije pljuvanje već poznavanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter