20
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VELEOBRT: Partizan, ipak, istupa iz Evrokupa?! Stiglo i objašnjenje…

Objavljeno: 09.08.16 u 00:27

Na razočaranje velikog broja svojih navijača, Partizan je blizu odluke da istupi iz drugog po snazi evropskog takmičenja.

Početkom dana Košarkaški savez Srbije poslao je zvanično pismo KK Partizan u kom je još jednom pozvao srpskog vicešampiona da odustane od nastupa u Evrokupu, kako bi izbegao sankcije koje mu zbog toga sleduju.

‘NEPRISTOJNA PONUDA’: KS Srbije apeluje na Partizan da napusti Evrokup, nudi i finansijsku pomoć

Da će tako zaista i biti, na žalost navijača Partizana, potvrdio je i sportski direktor ovog kluba Dragan Todorić.

– Očekivali smo da će FIBA i EKA da naprave neke kompromise, pa da nas ostave na miru, ali očigledno da od toga nema ništa. U međuvremenu sam čuo da španska federacija planira da suspenduje svoje klubove koji budu igrali Evrokup… Ako ne budemo mogli da registrujemo igrače, nije potrebno biti mnogo pametan pa zaključiti šta ćemo morati da uradimo – rekao je Todorić za Žurnal.

Partizan uprkos tome nastavlja da gradi tim za sledeću sezonu, a Todorić je najavio nove poteze.

– To nije sada primarno, ali činjenica je da tražimo još dvojicu igrača. Pratimo situaciju na tržištu – izjavio je Todorić.

0
0

20 Komentara

  1. „КСС: Нисмо надлежни за КЛС, не можемо да кажњавамо “
    15.06.2014

    ZNACI LAGANJE DO BESVESTI -TODORIC,PEKOVIC I DJILAS SU POLTRONI COVICA I ANDREJA. PUSTITE VI NJIHOVE IZJAVE, GLEDAJTE NJIHOVE POSTUPKE. IGRACEMO LS A NE MORAMO JER NE MOGU DA NAS IZBACE IZ KSL , MOGU SAMO IZ KUPA. PARTIZAN JE UVEK BIO SVOJ, OVO NIJE TAJ PARTIZAN. VUJOSEVIC JE LEPO PRICAO, ISTINA JE OCIGLEDNA.JEDAN NAROD,JEDAN KLUB,JEDAN VODJA

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa boze moj , iako ne budemo igrali Evrokup , nece Partizan propasti . Naibitnije od svega jeste to da klub napravi solidan tim , bar onoliko koliko to u trenutnoj situaciji se moze . I naravno ne odstupiti od plana da klub lagano vratimo na noge . Plan postoji , i treba biti strpljiv , a to je bar jos par sezona . Treba odigrati sto bolje ABA ligu , domacu ligu , kup . Iskreno verujem , da Pekovic i Djikic znaju sta rade . Dostojanstveno i pravim potezima uprave kluba , nadam se da ce klub , naci pravi put i resenje za trenutnu situaciju. A vi , gospodo koja se smejete trenutnoj situaciji u Partizanu , ne zaboravite da nece ni vasa do zore goreti .Odvesce Covic vas tamo , gde vam je i mesto , samo polako …

    0
    0
    Odgovori
    • A ti, „gospodine“ nemoj da zaboravis da ste se vi glodari deset godina smejali Zvezdi i prizivali katanac… Sad trpi, da vidis kako je…

      0
      0
      Odgovori
      • PA ZVEZDA I NE POSTOJI, DR VUJOSEVIC JE ZAKUCAO EKSER. VI STE IZNAJMLJENI NAVIJACI, SVAKO RAZMISLJA ONOLIKO KOLIKO MU INTELIGENCIJA DOZVOLI, VI NE RAZMISLJATE.

        0
        0
        Odgovori
  3. Ili ste vi stalno glupi ili samo jutros.Kakve veze imaju Djilas,Covic,Pekovic,Todoric sa ovim.Ovo je sukob Fiba i Uleb.Djilas ne moze da naredi partizanu da ne igra EK ali mora da postupi po naredjenju FIBA i suspenduje klub i zabrani mu registrovanje igraca.I sta onda !? Imate cetiri igraca.Ni mnogo jaci savez kao spanski ne mogu nista.Vec ste smorili sa Vucicem i drzavom.Ta drzava vam daje 2 miliona evra godisnje a Dule vam je odneo 600.000 evra i zbrisao da upropasti jos jedan klub.Kako sad prosle sezone odustali ste od EK a sad vam je toliko bitan.Kao sto rekoh batalite vise te gluposti Vucic,Cia,Bia…bla…bla…U fudbalu drzite fenjer a imate igraca koga placate preko 500.000 evra godisnje a nije ni za Teleoptik.Pretpostavljam da je i tu Vucic kriv.

    0
    0
    Odgovori
  4. navijam za VOSU ali kad je zvezdi bilo tesko i u fuci i basketu groblje joj se smejalo, gasilo, davalo dinar za opstanak… sve se vrca sve se placa, docekali su 100 puta gore i najverovanije najgore celo sd, katanac ne gine !!! Vosa for ever !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. savez umesto da stiti klubove on radi protiv njih. Djilas i Covic su najvece zlo srpske kosarke, a posledice ce biti ne sagledive vec posle OI. Njima je u inteesu samo da CZ ima dobre rezultate i da tu profitiraju a ostali klubovi …

    0
    0
    Odgovori
    • SAVEZ STITI ZVEZDU, DVA PUTA JE UGURAO U EL A DA TO REZULTATIMA NISU ZALUZILI. NEKO JE MORAO DA URIGIRA, ZATO SE PARTIZAN KAZNJAVA. ZUTO GO.NO JE BRUKA SA KSS . COVIC I ANDREJ VODE SAVEZ.

      0
      0
      Odgovori
  6. Hahahahahahahahaha kad dr Covic naredi mora da slusate!Sta vam radi jedna pudlica….hahahahahahhahhaha sad vam ostaje dok gledate ponos Srbije u EL da nagadjate kako se zovemo hahahaha fmp,diva,telekom…a zapravo ste vi nasa filijala!Zvezdin je interes da vi kao nasa filijala igrate ls hahaha

    0
    0
    Odgovori
    • Xaxaxaxsxaxa, potpuno si u pravu!!!! XaxaxaxXa
      Vishe se smejem pvome nogo komentarima go…v,nara sa daske, xaxaxsxaxa, ziva istina, filijala, filijala, filijala

      0
      0
      Odgovori
  7. LJudi,probajte da shvatite da nam Fiba ne dozvoljava da se takmicimo jer ratuje sa Ulebom zbog prevlasti i da to nema veze ni sa Pekovicem,Todoricem ili bilo s kim.

    0
    0
    Odgovori
  8. Bolje da ste zakljucali klub na neodredjeno nego sto nastavljate da ispunjavate zelje sultanu. Ali ne, odlucili ste da nastavite da savijate kicmu. Koje ce opravdanje biti kad se ispostavi da ce i Spanci, ali i Cedevita, Buducnost, Olimpija i MZT ipak igrati Evrokup?? Nakon mnogo godina, ja se pozdravljam od Pionira, bar dok ne dodje do nekih promena. A vi igrajte za Covica i Djilasa, ako i oni uopste zele da vas gledaju.
    Pekovicu ODLAZI!! Nisi sposoban da nadjes pare, a svoje ne das, vec samo ponizavas sebe, a najvise klub.

    0
    0
    Odgovori
    • PEKOVIC JE VEC DRUGI NAD PO PREUZIMANJU KLUBA ,VECERAO SA COVEKOM KOJI JE HOCE DA STAVI TACKU NA CRNO-BELI SVET. STA DALJE.
      TODORIC IDE PO INSTRUKCIJE SA COVICEVIM ZETOM. SRAMOTA STA RADE, NAVIJACI KOJI PODRZAVAJU OVO SU GOVNA.

      0
      0
      Odgovori
  9. Sramota. Ipak su u pravu oni koji za Pekovica i Todorica kazu da su ista bagra kao i Djilas i Covic.Verovao sam im sve do veceras,a ako se ispostavi da je ovo istina, ostaje samo jedno,uprava napolje!

    0
    0
    Odgovori
    • Shvati da tu klub ne moze ama bas nista. To je sukob EKA-FIBA, hoces eurocup dobijes zabranu registracije igraca. Sta se tu Pekovic pita?

      0
      0
      Odgovori
      • Zabrana registracije igraca,za koje takmicenje? Prvenstvo Srbije, Kup Srbije i FIBA Ligu sampiona, a mi nijedno od tih takmicenja necemo igrati. Za Jadransku ligu i Evro kup mogu da se registruju igraci, a za nas su samo ta dva takmicenja bitna. Znam ja da je ovo sukob na mnogo visem nivou, ali da me neko ubedi da je Draganu Djilasu zao Partizana i da pokusava za nas da nadje najbolje resenje, nema sanse.

        0
        0
        Odgovori
        • pixi ne pali ljude, KSS ima nadleznost za koje takmicenje????

          „КСС: Нисмо надлежни за КЛС, не можемо да кажњавамо “
          15.06.2014

          „КСС: Нисмо надлежни за КЛС, не можемо да кажњавамо “
          15.06.2014

          „КСС: Нисмо надлежни за КЛС, не можемо да кажњавамо “
          15.06.2014

          0
          0
        • KSS nema nadleznost da kaznjava Partizan po pitanju igranja ili ne igranja u nekom evropskom takmicenju, ali ako ne daju da registrujemo igrace necemo moci da igramo nijedno takmicenje, jer se igraci registruju u kosarkaskom savezu drzave iz koje su, tako da Pekmen nije imao izbora

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter