0
Ostali sportovi

Foto: VSS

RIO 2016: Vasić i Beđik, ipak, u ‘B’ finalu

Objavljeno: 09.08.16 u 15:09

Srpski veslači u dvojcu bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik zauzeli su peto mesto u polufinalu i plasirali se u ‘B’ finale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Miloš Vasić i Nenad Beđik imali su turbulentne Igre iza sebe, posle prevrtanja čamca u prvoj trci, plasirali su se u polufinale u repesažu, ali tamo nisu mogli da obezbede i plasman u ‘A’ finale.

Novozelanđani su od samog starta grupe u kojoj su bili Vasić i Beđik udarili ozbiljan tempo, koji su uspeli da isprate Velika Britanija i Južna Afrika, ali ne i srpski čamac.

Borili su se srpski veslači sa Česima za četvrto mesto i kasniji napad na Južnoafrikance, nisu uspeli, a onda je mađarski čamac pojačao i uzeo im i četvrto mesto.

Tako će Vasić i Beđik veslati u ‘B’ finalu, koje je utešno, dok će u ‘A’ finale iz njihove grupe čamac Novog Zelanda, koji je najveći favorit za zlato, Velike Britanije i Južne Afrike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter