1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEŠNJAK: Igrači nek daju maksimum, a rezultat će doći

Objavljeno: 09.08.16 u 14:42

FK Čukarički dočekuje sutra novog superligaša Bačku u okviru 4. kola domaćeg prvenstva, a ekipa sa Banovog brda obećava dobru utakmicu i maksimalno zalaganje na terenu. 

– Od igrača tražim uvek da daju svoj maksimum protiv koga god da se igra i rezultat će doći. Bačka je ove godine ušla u Superligu, disciplinovana ekipa koja nema individualno kvalitetnih igrača koji mogu da naprave prevagu na terenu, ali kao tim izuzetno su kompaktni. U ovom trenutku ćemo igrati u najjačem sastavu u kom možemo i očekujem veliku borbu i povoljan rezultat – rekao je šef stručnog štaba FK Čukarički Milan Lešnjak na konferenciji za novinare u klubu.

 Ocenio je da je igra njegove ekipe u polju dobra, da stvara mnogo šansi, ali da je realizacija problem.

– Naravno fudbal se igra zbog golova. Radimo u klubu da se dovode neko kvalitetno pojačanje, neko ko bi nam pomogao u rešavanju problema realizacije. Sigurno je da imamo miran rad i da su ovo stvari koje se dešavaju, a gledamo što pre da izadjemo iz krize – naveo je Lešnjak i dodao da će na sutrašnjem meču biti malih promena, ali da će se uglavnom oslanjati na igrače koji su konstantno starteri.

Šef struke ‘brđana’ je naveo i da što se tiče igračkog kadra ima problem sa povredama sa Asmirom Kajevićem i Petrom Bojićem.

Čukarički i Bačka igraju 10. avgusta od 20 časova na Banovom brdu. Na konstataciju novinara da je Čukarički realno jači rival u tom duelu, Lešnjak je rekao da je njegova ekipa kvalitenija od novog Superligaša kao što je bilo ocena da je kvalitetnija i od Novog Pazara i Radnika iz Surdulice, ali da je u fudbalu sve moguće.

Desni bek Čukaričkog Nikola Janković smatra da Bačka kao nova ekipa u Superligi sigurno želi da ostavi što bolji utisak i da će biti teška utakmica.

– Očekujem meč poput onog protiv Radnika iz Surdulice odnosno oni će igrati verovatno u bloku, a mi ćemo morati da probijemo taj blok nekim individualnim rešenjima. Očekujem prvu pobedu Čuke posle niza loših rezultata.

Upitan o atmosferi medju igračima Janković je naveo da oni veruju u svoj kvalitet i da je atmosfera dobra.

– Treba da se koncetrišemo i u završnici da koristimo te šanse inače atmosfera je ok. Naravno nije kao kad bi pobedjivali svaku utakmicu, ali je sasvim dobra – naveo je desni bek Čuke.

Za utakmicu Čukarički – Bačka slobodan je ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu, a karte za Zapad su 300 dinara.

0
0

1 Komentara

  1. Nije mi jasno zašto Lešnjak ovoliko potencira nekakvu razliku u kvalitetu između Čukaričkog i Pazara. U utakmici u kojoj je Pazaru poništen regularan gol i na skandalozan način nije dosuđen jedanaesterac Pazar je trebao da ih dobije najmanje 3-0.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter