0
Ostali sportovi

KAMIL LAKUR OPTUŽUJE: Kinez piški ljubičasto! Povraća mi se kad vidim šta je postao moj sport

Objavljeno: 09.08.16 u 14:52

Francuski plivač Kamil Lakur izašao je danas u javnost sa ozbiljnim optužbama na račun dopingovanih kolega.

Kasno noćas Kinez Sun Jang postao je olimpijski šampion u disciplini 200 metara slobodnim stilom, a nepunih desetak sati kasnije stigle su optužbe od strane kolege iz Francuske, Kamila Lakura.

Jang je ranije već bio suspendovan na tri meseca zbog umešanosti u doping.

– Sun Jang, on piša ljubičasto! Kada vidim podijum za 200m slobodno, povraća mi se, draže mi je da se sećam publike kada smo mi izlazili. Veoma sam tužan što moj sport postaje takav, imam utisak da gledam atletiku, sa po dvojicom-trojicom dopingovanih u svakom finalu. Nadam se da će FINA reagovati i zaustaviti ovaj masakr – rekao je Lakur.

Francuz je bio peti u svojoj disciplini 100 metara leđno i nije uspeo da dođe do medalje. Zatim je malo obrazložio svoju prethodnu izjavu na Fejsbuku.

– Bio sam razočaran i ljut jer ja nisam uspeo i zato sam to rekao, iako to nije bilo ni vreme ni mesto. Ipak, ne žalim i mislim da prevaranti ne treba da učestvuju. Najviše od svega želim da kažem da u mojoj trci nije bilo dopingovanih, pobedili su me jači od mene – napisao je Lakur.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter