9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV KUPUJE GROBARE: Remi i porazi nisu prihvatljivi!

Objavljeno: 09.08.16 u 23:43

U intervjuu koji je dao Mondu, napadač crno-belih je otvoreno govorio o svim događajima koji prate klub od početka sezone.

Prvo je prokomentarisao smenu trenera:

– Mnogo puta mi se dogodilo da počnem sezonu s jednim trenerom, a da onda dođe do promene. Kada dođe novi trener, svi znaju da se kreće od ‘nule’, što se kod nas i dogodilo, tako da je svima u timu jasno da je sada, posle smene trenera, mnogo veća odgovornost na nama igračima, da svako mora da pruži više, da mora da svako da raume da je Partizan iznad svih, kao i da svako ko igra mora da pruži više od maksimuma…

Potom je rekao nešto što će se navijačima Partizana mnogo svideti:

– Partizan je klub u kom remi i poraz nisu prihvatljivi rezultati i da mora da se pobedi u svakoj utakmici. Veliki klub ima velike ambicije, samo pobeda može da te spasi i kad igraš dobro i kad igraš loše. Ako si ovde, moraš da imaš mentalitet koji može da isprati takve ambicije.

0
0

9 Komentara

  1. JESU, ALI turskim ulizicama i rezimskim glasacima iz gancimaleeee .!. XXAAXXAA .!. Poturice se nece oporaviti i osloboditi kompleksa i straha sto smo im u proteklim decenijama nabili ni za 100 godina .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveca ulizica koju ste imali … Na terenu nista golove koje da to je sve sa 4-5 metara ili sa penala ali zato sasa ilic – grobari to zna vrlo dobro da koristi … Retko odvratan lik !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Realno covek govori. Partizan jeste veliki klub, ali zato igraci moraja da igraju kako takvom klubu dolikuje. Vise trecanja, truda, posvecenosti i ozbiljnosti na terenu…
    A cigancici sto likuju nad drzavnim, namernim urusavanjem Partizana, neka ih, tuzno i tesko je biti deo rulje, bezlicni poltron i ljiga, koja ne zna sta je fer borba i sta je sport, zna samo za kradju pehara, pacovske napade i spletke…
    Sportski pozdrav!

    0
    0
    Odgovori
  4. Bratko se slihta navijacima od kad je dosao ali koliko vidim,trazicete i te remije i bice bolje i to nego sve sami porazi.Sutra ce vec biti minus 8 a posle derbija negde oko minus 13.Bratko,oladi malo,doso si u mali klub i ne mozes tako da lupetas,nece slonce u lonce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter