4
Domaći fudbal

POVRATAK U BEOGRAD: Na „Marakanu“ stiže igrač kojem se ceo stadion smejao (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.16 u 13:48

Pre 11 godina pokušao je da ponizi golmana Zvezde, a onda i sam stadion napustio ismejan i ponižen.

Bilo je to 2005. godine kada je Crvena zvezda igrala sa Romom i trijumfovala rezultatom 3:1.

Mnogi taj meč pamte po fenomenalnom golu Nikole Žigića, ali i po situaciji u poslednjem minutu tog meča.

BIVŠI DEFANZIVAC ZVEZDE: Doći ću ponovo na Marakanu, ali u Ligi Evrope!

Penal za Romu izveo je Antonio Kasano, ležerno i traljavo, Stojković mu je uhvatio „živu“ loptu i krenulo je veliko slavlje na stadionu.

(Izvor:youtube/CrniGuja)

Bivši fudbalski reprezentativac Italije i napadač Sampdorije mogao bi karijeru da nastavi u Sasuolu, rivalu Crvene zvezde u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Sasuolo je u potrazi za zamenom Nikole Sansonea, koji je prešao u Viljareal za 13 miliona evra, a Kasano se spominje kao jedno od mogućih rešenja.

LEGENDE MARAKANE – VLADIMIR PETROVIĆ: Prvotimci su me mnogo voleli, ne daj bože da me protivnik udari… (VIDEO)

Gazeta delo Sport navodi da Kasano ima dve ponude, Sasuola i Udinezea, ali da je bliži da zaduži opremu najprijatnijeg iznenađenja Serije A iz prošle sezone.

Kasano skoro sigurno napušta Sampdoriju, čak je i ostao u Đenovi dok je ekipa otišla na pripreme u Španiju, pa se očekuje da do kraja sedmice izabere novi klub.

Ovaj 34-godišnji napadač iza sebe ima bogato iskustvo jer je, između ostalog, igrao za Romu, madridski Real, Milan i Inter.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 39 utakmica i dao 10 golova.

0
0

4 Komentara

  1. A JA sam se SMEJAO ISTIM TIM SA „STADIONA“ TIH GODINA, KAO I STO IM SE I DAN DANAS SMEJEMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Sa novim nadimkom Nuclear Boomerang gov.nce sa daske gdk ostavlja nove komentare ( dosadašnji nadimci : Welcome to … , Dark energy, sluge režima, .!. DAMIAN .!. … ) Očigledno da je i dalje isfrustriran, u 4 zida sedi. Potreban mu je uput lekara specijaliste da mu donesu i da ga odvedu u određeni zdravstveni centar jer se sam sebi smeje i opsednut je limenkama, ćokijem, bankomatima… Imaš problem sa smehom jer imaš problema u sopstvenom dvorištu.

      0
      0
      Odgovori
    • Jesi li se i sinoc smejao,kad se Vosa nasalila sa tvojim mizernim klubom na sred armijskog pasnjaka,po ko zna koji put u zadnjh 5-6 godina?Jesu li golove davali Vucic,Covic i nazadna uprava?Izgleda da je prestalo delovanje lekova koje si morao da pijes,pa se ponovo javljas,svojim prepoznatljivim nebulozama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter