7
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE NE ŠALI: Dogovoreno šesto pojačanje za novu sezonu!

Objavljeno: 08.08.16 u 19:20

Košarkaši Partizana sa potpuno novim timom nastupiće u predstojećoj sezoni, a dogovoreno je i šesto pojačanje ovog leta.

Danas je u Partizan stigla ponuda od strane KSS vezanu za Evrokup i odustajanje od tog takmičenja, za koju se ne zna da li će je crno-beli prihvatiti.

Međutim, ponuda koju je Partizan uputio Urošu Lukoviću je prihvaćena i on će biti novi igrač tima Aleksandra Džikića.

Dosadašnji košarkaš MZT-a iz Skoplja je i prošle sezone bio na pragu Partizana, sada će definitivno stići i pojačati centarsku liniju ‘parnog valjka’.

‘NEPRISTOJNA PONUDA’: KS Srbije apeluje na Partizan da napusti Evrokup, nudi i finansijsku pomoć

Luković je u karijeri nosio dres FMP-a, Radničkog Basketa, Saragose, Kumanova, Tartua i MZT-a gde je prošle sezone imao 10 poena po meču i 6,7 skokova.

On će biti šesto pojačanje Partizana ovog leta, posle Stefana Birčevića, Đorđa Majstorovića, Branislava Ratkovicu, Frenka Robinsona i Vilijama Hačera.

0
0

7 Komentara

  1. Pa vi se šalite, da li je neko čuo za nekog od ovih 6 igrača, osim za Birčevića i Majstorovića ? Koji su ovo igrači, biće 12. U Aba ligi

    0
    0
    Odgovori
    • Ako si Grobar, onda molim te ne lupaj gluposti, jer ocigledno slabo pratis ovaj sport, ako si Panter, onda ti samo mogu reci da pogledas komentar ovog Goksija, pa da shvatis u kakvu grupu inteligentnih ljudi spadas.

      0
      0
      Odgovori
    • Nece sve dok sude Belosevic i Veinovic… Pistaljka sama svira! Mi bre ulazemo i u sudijski kadar !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter