3
Domaći fudbal

MIHAILO RISTIĆ: Nisam igrač koji će trčati do kofe sa vodom na centru!

Objavljeno: 08.08.16 u 10:34

Luis Ibanjez je napustio stadion „Rajko Mitić“, a Crvena zvezda je iz svojih redova dobila novog levog beka, reč je o Mihailu Ristiću.

Debitovao je mladi fudbaler Crvene zvezde na poziciji levog beka još prošle godine, ali je pravo, „vatreno krštenje“, imao u subotu u Lučanima. Utisak kod navijača je polovičan, Mihailo je „upisao“ dve asistencije, ali je po njegovoj strani Crvena zvezda primila dva gola od Saše Jovanovića.

– Gde je Ibanjez stao ja sam nastavio, ali nije sve u ofanzivi. Postoji i defanziva koja isto tako nije bila na zavidnom nivou. Postoje dobre i loše stvari u igri. Ako je ofanziva bila dobra, onda defanziva bila loša u Lučanima – rekao je za Novosti, Mihailo Ristić i nastavio o dva gola Saše Jovanovića.

– Konkretno, prvi gol je direktno moja greška. Bio sam loše postavljen posle izgubljene lopte. Ali, kapiram gde grešim i trudim se da to ispravim. Videćemo kako mi ide. Trudim se da to ispravim.

Mihailo Ristić je takođe istakao da nije lako prešaltati se sa igrača sredine terena na levog beka, ali i da će se truditi da se što pre adaptira.

– Svi znamo koliko sam bio tvrd po tom pitanju, ali sam sad omekšao. Nije mi to problem. Prešaltovao sam se na levog beka i moram da se fokusiram na to. Sad mi ostaje da što više upijam informacije, da se usavršavam i razvijam.

FOTO-UBOD: Evo kako Luisu Ibanjezu stoji nova oprema (FOTO)

Videlo se u Lučanima da Mihailo Ristić hrabro izleće na polovinu protivnika, iako je levi bek koji je ujedno zadužen i za odbranu svog gola.

NIŠTA OD ‘BOMBE’: Zvezda bez dugo priželjkivanog pojačanja

– U Zvezdi ne bih ni voleo da budem bek do kofe na cenztru. Koji stane i čeka samo da odradi defanzivu. Opet Zvezda mora da bude ofanzivna, da napada – istakao je Ristić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter