3
Domaći fudbal

LEGENDE MARAKANE – VLADIMIR PETROVIĆ: Prvotimci su me mnogo voleli, ne daj bože da me protivnik udari… (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.16 u 09:55

Crvena zvezda je pokrenula novu emisju „Legende Marakane“ u kojoj će pričati bivši fudbaleri našeg najtrofejnijeg kluba.

Prvi gost bila je Četvrta zvezdina Zvezda Vladimir Petrović Pižon, koji je pričao o svom dolasku u klub, blistavoj karijeri i sjajnom odnosu sa navijačima koji su ga obožavali.

– Sa drugarima iz kraja sam odlučio da odem na probu. One su se uglavnom održavale ponedeljkom. Jednog dana sam odlučio da odem sa drugarima koji su se hvalili da idu na probu u Zvezdu. Znao sam da ću biti bolji od njih i tako je bilo. Samo su mene ostavili da treniram, ali je to bilo kratko. Tek drugi put sam ostao, tada je trener Crvene zvezde došao po mene u Hajduk sa Liona, pošto se u gradu pričalo o meni. Iskren da budem, nisam verovao da ću zaigrati za Zvezdu – rekao je legendarni Pižon.

Ceo intervju sa Vladimirom Petrovićem Pižonom možete da pogledate u video klipu FK Crvena zvezda:

(Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. sve u zvezdi pokrece GLAVNI ODBOR STRANKE … i PREDESDNIK U SENCI … a ti pertrovicu kao igrac si bio smesan, kao i ova tvoja prica … tebe i sve ostale su prevashodno sudije cuvale po naredjenju … uvek vam je sve bilo dozvoljeno … pa onda saigraci … jer su znali da iza zvezde kao danas vlast stoji: UDBA, DB … sta je sledece na programu … ??? da se o DUGOVANJIMA, DUGOVIMA, NOVIM ZADUZENJIMA, UPLATAMA, SPLATAMA, POREZU, … TO JEST DA SE O PLJACKI NARODA NE PRICA … MAGLA-PRASINA … posto se sdcz i svi njeni klubovi ( od ove sezone i starija sestra vojvodina, isti su im sponzori ) izdrzavaju od sponzora-drzavnih tajkuna preko cene i kvaliteta robe i usluga … ZATO SVE U SRBIJI POSKUPI CC 30% !!! ide i nesto ispod zita … da se svi u tom procesu namire … rezultati tog rada su poceli da se ostvaruju … mnogo pre nego sam i predpostavio … u periodu od 4-5 godina … sve najbolje i pozdrav za uspesan rad … ministra sportova udovicica … i svih TROJANCA u upravama po klubovima JSDP .

    0
    0
    Odgovori
  2. Crvena bankomatova miljenica je „pokrenula emisiju o LEGENDAMA…“ ??? LEGENDAMA U VELICINI DUGA, KRADJI, PRONEVERI, NEPOTIZMU…PO MILIONIMA EVRA JAVNIH FIRMI I PORESKIH OBVEZNIKA KOJE SU ZAVRSILE U DZEPOVIMA PREKALJENIH „fudbalskih radnika“ i ONIH KOJI „VOLE KLUB“ !!! SVI NA SLAVLJE !!!! .!. XXAAXXAA .!.
    …………………………………… …………………………………. …………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter