7
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

FOTO DANA: Gde je nestala uprava Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 08.08.16 u 09:35

Agonija Partizana se nastavila porazom od Vojvodine u Humskoj 3:1 u 3. kolu Superlige Srbije, a naši fotoreporteri sa lica mesta su snimili jednu zanimljivu situaciju.

Naime, fotografija dana nam stiže iz centralne lože stadiona u Humskoj. U jednom trenutku na svojim mestima bili su samo čelnici Vojvodine, dok uprave Partizana nije bilo. Da li je došlo do razočarenja, te su svi otišli, ili je održana hitna sednica, nije poznato, ali evo kako je to izgledalo…

(FOTO: STARSPORT)
(FOTO: STARSPORT)
0
0

7 Komentara

  1. Vojvodina nam je pokazala svima kako se igra u evropi i mogu da prodju az a cigani ima da prime petardu u svoju guzu i opet ce VUCIC da vas provlaci kroz jsl i kup i tako treba da cutimo i mi i cigani jer trenutno VOJVODINA ima najbolji tim u SRB..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko je ovaj Milan? I šta ti hoćeš ovde? Glefaj svoju mrakanu, i gledaj da u izjavama budeš pošten, i vama su krenula kola nizbrdo spucaće vas talijani samo tako,opet neće biti za kafu, zato svom voljenom klubu podji kupiti kafe,a i šsmpončiće,trebaće im uskoro,a o partizanu psssst,nisi kompetentan da daješ izjave,pozdrav, p.s. Krenuće uskoro crno beli sa pobedama.

    0
    0
    Odgovori
    • Italijani, a ne Backa , Zaglembje, Napredak…Vidim da imas 12 godina, sedi 1.Kad bude glodar do jaja prestao da lupeta gluposti na Zvezdinim vestima, prestacu…Znaci budi posten ti, pa razmisli…

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa svi oni trebaju da budu u Padinjaku na izdržavanje višegodišnje robije. zbog pljačkanja, i uništavanja kluba. A pobegli su kako bi podneli raport svojim *Bosovima* o napretku kako se napreDNO uništava jedna institucija.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..“Vidjeni“ su u Nemanjinoj, otisli na CAST i POHVALU za odlicno uradjen POSAO, ali sa izricitim uputstvima za „DALJI RAD“ .!. XXAAXXAA .!. BAGRA, U-NA CELU, ZVEZDA NA FANTOMKIIII „PONOSNO STOJI“ .!. XXAAXXAA .!.
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    …………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • O, glodare do jaja prizvao si se svesti? Sad ce javor da te osamuti, pa ces da cutis ko p….ca…Opet ti je Zvezda kriva sto ste osvojili 1 bod? E, magarce…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter