in , ,

SREDA VAŽAN DAN: Zvezda časti navijače

FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je ponovo lider srpskog prvenstva, a uprava je zbog toga rešila da časti navijače za utakmicu sa Voždovcem u sredu.

Crvena zvezda je zahvalna svojm navijačima. Razlog je podrška protiv Ludogorec i Valete u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Zbog toga je uprava odlučila da sve verne navijače časti manjom cenom karata.

VELIKO POJAČANJE U NAJAVI: Zvezda vraća bivšeg kapitena!

Tako će protiv Voždovca u sredu od 20.30 sever koštati 200 umesto 300 dianara, istok 300 dinara i zapad 400 dinara. Karte će se prodavati u utorak od 11 do 16 časova i na dan utakmice od 11 časova do samog početka.

Takođe, Delije pozivaju sve navijače da dođu u sredu i pokažu koliko vole klub.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. „Lako“ je njima da se caste SA TUDJIM NOVCEM, kao i da se „GOSTE“ U TUDJOJ ZEMLJIIII .!. XXAAXXAA .!. Naturalizovani crveni zaostali kraci zla ex YUUUU

    • Sa novim nadimkom Nuclear Boomerang gov.nce sa daske gdk ostavlja nove komentare ( dosadašnji nadimci : Welcome to … , Dark energy, sluge režima, .!. DAMIAN .!. … ) Očigledno da je i dalje isfrustriran, u 4 zida sedi. Potreban mu je uput lekara specijaliste da mu donesu i da ga odvedu u određeni zdravstveni centar jer se sam sebi smeje i opsednut je limenkama, ćokijem, bankomatima…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RIO 2016: Prazne tribine, ubistva, pljačke, razbojništva

STIGLO POJAČANJE U NIŠ: Radivojević novi Meraklija