4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SREDA VAŽAN DAN: Zvezda časti navijače

Objavljeno: 07.08.16 u 14:10

Crvena zvezda je ponovo lider srpskog prvenstva, a uprava je zbog toga rešila da časti navijače za utakmicu sa Voždovcem u sredu.

Crvena zvezda je zahvalna svojm navijačima. Razlog je podrška protiv Ludogorec i Valete u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Zbog toga je uprava odlučila da sve verne navijače časti manjom cenom karata.

VELIKO POJAČANJE U NAJAVI: Zvezda vraća bivšeg kapitena!

Tako će protiv Voždovca u sredu od 20.30 sever koštati 200 umesto 300 dianara, istok 300 dinara i zapad 400 dinara. Karte će se prodavati u utorak od 11 do 16 časova i na dan utakmice od 11 časova do samog početka.

Takođe, Delije pozivaju sve navijače da dođu u sredu i pokažu koliko vole klub.

0
0

4 Komentara

  1. „Lako“ je njima da se caste SA TUDJIM NOVCEM, kao i da se „GOSTE“ U TUDJOJ ZEMLJIIII .!. XXAAXXAA .!. Naturalizovani crveni zaostali kraci zla ex YUUUU

    0
    0
    Odgovori
    • Sa novim nadimkom Nuclear Boomerang gov.nce sa daske gdk ostavlja nove komentare ( dosadašnji nadimci : Welcome to … , Dark energy, sluge režima, .!. DAMIAN .!. … ) Očigledno da je i dalje isfrustriran, u 4 zida sedi. Potreban mu je uput lekara specijaliste da mu donesu i da ga odvedu u određeni zdravstveni centar jer se sam sebi smeje i opsednut je limenkama, ćokijem, bankomatima…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter