0
ATP

ISKRENI ČILIĆ: Đoković nas je uništio

Objavljeno: 07.08.16 u 09:22

Novak Đoković i Nenad Zimonjić deklasirali su dva Marina, Draganju i Čilića, i plasirali se u drugo kolo Olimpijskog turnira u Riju.

Do pbede su došli brzo i lako, 6:2, 6:2.

RIO 2016: Đoković i Zimonjić ‘pregazili’ Hrvate!

– Nismo ni dobili pravu šansu da se vratimo, a Novak Đoković nas je ‘uništio’ reternima, rekao je Marin Čilić posle meča. 
 
Draganja je dva puta izgubio servis u prvom setu, koji je srpska kombinacija osvojila za 29 minuta. Đoković i Zimonjić su u drugom setu poveli s 4:0 i bez problema priveli meč kraju.

– Nismo imali promil šanse protiv ovakvog Novaka. Jednostavno nismo imali sreće pri žrebu, Srbi će daleko dogurati. Ja i Marin smo stvarno uživali proteklih nedelja, koliko igramo zajedno, ali danas nije išlo. Čak nisam bio ni umoran posle popodnevnog meča protiv Dimitrova, rekao je Čilić.

– Teško je sada govoriti šta bi bilo da sam igrao sa Ivanom Dodigom. Ivan je odlučio da odustane od Igara jer je hteo da se posveti turnirima, zaključio je Čilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter