0
Košarka

RASEL VESTBRUK, ZA RAZLIKU OD NEKIH: Lojalnost mi je vrlo važna (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.16 u 20:04

Američki plejmejker, Rasel Vestbruk, potpisao je novi ugovor sa Oklahomom. U naredne tri godine Vestbruk će zaraditi 85 miliona dolara.

Dugo se špekulisalo o tome da li će i eksplozivni Vestbruk krenuti stopama Kevina Durenta, međutim, od toga, bar za sada, nema ništa. Ras neće napustiti tim koji ga je draftovao 2008. godine. 

– Vi ste me praktično odgojili. Ovde sam od 18-19 godine. Radili ste samo dobre stvari za mene. Bili ste uz mene kroz dobro i loše, podržavali me, i ja to cenim. Kada sam dobio priliku da pokažem odanost, bili ste prva opcija. Lojalnost mi je vrlo važna, izjavio je Vestbruk.

Na šta će ličiti tim popularnih „Gromova“ narede sezone, ostaje da se vidi. Vestbruku definitivno ne fali samopouzdanja, i spreman je za ulogu vođe.

– Kevinov odlazak je otvorio nekoliko stvari za mene. Bolje vidim tim kakav imamo, momke koje imamo u ekipi. Osećam da je ovo najbolji tim i najbolje mesto za mene. Vole me ovde, ovde želim da budem, podvukao je Vestbruk.

(Izvor:Youtube/FreeDawkins)

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter