0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEŠNJAK I MATIĆ SAGLASNI: Čeka nas izuzetno teška utakmica

Objavljeno: 05.08.16 u 22:58

Fudbalskom klubu Čukarički predstoji teško gostovanje Novom Pazaru slažu se šef stručnog štaba i kapiten tima sa Banovog brda Milan Lešnjak i Igor Matić.

– Teška utakmica nas očekuje. Ekipa Pazara odigrala je jedan meč na strani do sad i skenirali smo iz te utakmice koliko smo mogli. Njihovog trenera Zorana Marića jako dobro poznajem, radi se o kvalitetnom treneru i njegove ekipe uvek igraju dobar fudbal. Pored lepe atmosfere očekuje nas jak tim Pazara pojačan Alivodićem, a imaju i Tintora, koji je jako opasan u prekidima. Čukarički će izaći sa najjačim mogućim sastavom, odigrati svih 90 minuta sto posto – rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare u klubu.

Kapiten Igor Matić je ocenio da naš tim očekuje možda jedno od najtežih gostovanja, ali da će nakon odličnog rada na treninzima učiniti sve da ostvari povoljan rezultat.

– Idemo ekipi koja pred svojom publikom igra dobro i imaju pomoć tog 12 igrača. Sigurno da nas očekuje možda jedno od najtežih gostovanja. U prve dve utakmice imamo jedan bod i nije to ono što smo očekivali, ali prvenstvo je dugo imamo još 35 utakmica i treba ići od meča do meča. Ovaj prvi naredni duel je stvarno težak, ali očekujem da nam se i iz ove prethodne utakmice protiv Radnika bar nešto vrati“.

Upitan da li je fizički spreman da odigra celu utakmicu, kapiten Matić je rekao da isključivo od trenera zavisi da li počinje meč, a da se dobro oseća i daje sve od sebe bilo da je na terenu pet, deset ili svih 90 minuta.

– Mlađim igračima u svakom trenutku treba podrška i neko da povuče ekipu, a ja ču se uvek truditi da to radim na pravi način – istakao je kapiten.

Novinare je zanimalo koji su aduti Čukaričkog za ostvarivanje cilja ove sezone, a Lešnjak im je na to odgovorio da je adut isključivo kvalitet igrača.

– Ciljevi su do kraja sezone da se izbori mesto u Evropi kroz Kup ili prvenstvo, a naši aduti su kvalitet naših igrača. Neki kvalitetni pojedinci su otišli, ali i ovi koji su tu imaju kvalitet. Naravno treba vreme i očekujem da ćemo uspeti. Imamo problema sa realizacijom, ali se nadam da ćemo i to popraviti – naveo je šef.

Čukarički gostuje Novom Pazaru u subotu, 6. avgusta od 20 časova u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter