2
Domaći fudbal

GENERALNI DIREKTOR SASUOLA: „Nismo imali baš mnogo sreće na žrebu jer smo izvukli Crvenu zvezdu“

Objavljeno: 05.08.16 u 21:15

Očigledno da ni Italijani nisu previše zadovoljni žrebom za plej-of Lige Evrope. Poštuju kvalitet i istoriju beogradskog kluba.

Crvena zvezda i Sasuolo ukrstiće koplja najpre u Italiji, 18. avgusta, a onda na stadionu „Rajko Mitić“, 25. avgusta. Generalni direktor Sasuola, Đovani Karnevali, izneo je svoje utiske.

– Nismo imali baš mnogo sreće na žrebu jer smo izvukli Crvenu zvezdu, jakog protivnika. Osim što je veliki potencijal, taj klub ima i istoriju. Svakako da treba da idemo ka svom cilju, bez obzira na to ko nam je suparnik, izjavio je Karnevali posle žreba.

Generalni direktor „zeleno-crnih“ smatra da nije dobro po njegov tim to što se revanš meč igra u Beogradu.

BOŽOVIĆ O SASUOLU: Protivnik ni povoljan, ni nepovoljan

– Prvu utakmicu ćemo igrati kod kuće, mada bi možda za nas bilo bolje da se igra u gostima. Na nama je da vidimo šta smo u stanju da ostvarimo, kazao je Karnevali.

Pripremio: Stefan Stupar

 

0
0

2 Komentara

  1. Jbg. pa ne mogu SVI bas da izvuku Malteze, kad na Malti postoji samo 1 fk, a vas je punooo gubitnikaaa, a i ko se boji putnjicavaca bolje da ga i nemaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li je moguće gova.ce sa daske , glodare koski da nemaš pametnija posla, nego da sediš u 4 zida i da se sam sebi smeješ ?! Da li je moguće da ti nisu uzeli uput za odgovarajuću zdravstvenu ustanovu?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter