4
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Delije o Evropi i prvenstvu Srbije

Objavljeno: 05.08.16 u 08:32

– Zaboravite Evropu, zaboravite sve druge mečeve, ovo je za nas finale svih takmičenja. Bez navijača Zvezda nije to što jeste i zato je ova utakmica važnije od mnogih drugih. Bitka za zvezdaštvo, bez koga nema ničega, upravo počinje.

0
0

4 Komentara

  1. U premijer ligi Srbije obarate rekorde, gazite sve(moraju da se sklanjaju) a u Evropi i pored silna pojacanja, najvise potrosenog novca od raspada bivse SFRJ …jedva pobedite Maltezane a Bugari su od vas za klasu bolji.Verovatno da Vucic, Kokeza i ekipa nemaju uticaj u Evropi!

    0
    0
    Odgovori
    • To isto vazi i za tvoj partizan! Dva bratska kluba sa topcidera,zvezda – partizan-blizanci i grobari srpskog fudbala (sporta)

      0
      0
      Odgovori
    • evo, nikad nisam cito da su navijaci zvezde pljuvali po premijeru dok je on zavrco rukave i bodrio voljeni klub iz loze. a vi od sopstvene nemoci udarate gde stignete. Vucic, drzavni budzet itd. zasto niste kukali dok ste vi krali? a da, lepo vam je bilo. uzeliste vise titula nego u celoj klubskoj istoriji pre toga. a sad kad su kola krenula nizbrdo vama su drugi krivi. e pa sad je doso red da kradu ovi drugi. a gde ce im biti kraj ako budu krali kao vi par godina za redom. pa vi ste poceli sad vec da kukate. kao devojcice kme kme kme
      usput, navijam za Slobodu Uzicku
      sportski pozdrav

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter