0
Košarka

MAJK KŠIŠEVSKI, SELEKTOR SAD: O Srbiji, Bogdanu i Teu…

Objavljeno: 04.08.16 u 23:25

„Kouč Kej“ nije propustio da prilikom razgovora sa novinarima pohvali srpske reprezentativce, Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića. 

Majk Kšiševski već godinama važi za jednog od najvećih košarkaških stučnjaka na svetu. U Djuku čiji je i dan danas trener, proveo je fascinantnih 36 godina. U razgovoru sa novinarima, Kšiševski se pohvalno izrazio o srpskim košarkašima, Milošu Teodosiću i Bogdanu Bogdanoviću.

– Srbija ima bogatu istoriju. Miloš Teodosić je jedan od najboljih igrača na svetu, a Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih šutera. Dobri su. Nisam proučavao kakav tim imaju trenutno, ali hoću, kazao je Kšiševski.

Osvrnuo se tom prilikom i na finale prethodnog Svetskog prvenstva u kome su se sastale reprezentacije Srbije i SAD.

– To finale na Svetskom prvenstvu smo dobili velikom razlikom, ali su oni poveli i zaustavili nas. Tada su Demarkus Kazins i Kajri Irving imali sjajno veče, pogadjali smo trojke i pobedili. Nadam se da ćemo imati isto veče, ali to će biti teška utakmica za nas, u to nema sumnje, podvukao je Kšiševski.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter