0
Košarka

JOŠ UVEK PAMTI GROBARE: Reči novog Partizanovog Amerikanca kojim će kupiti navijače!

Objavljeno: 04.08.16 u 15:56

Zanimljivi su stavovi novog pojačanja Partizana o pobedama i porazima, navijačima i generalno razmišljanju o košarci.

Novi košarkaš Partizana, Frenk Robinson, za ‘Eurobasket’ je sa lepim uspomenama govorio o navijačima Partizana sa kojima se susreo pre nekoliko godina.

– Jedna od mojih prvih utakmica u prvoj sezoni igranja u Evropi bila je protiv Partizana u ABA ligi. Sećam se da sam pogledao u publiku i bio oduševljen sa koliko su strasti navijači pratili utakmicu. Rekao sam sebi da ne bih voleo da budem igrač koji mora da igra, ne samo protiv protivničkih igrača, već i protiv navijača. Sada imam priliku da igram za njih i uzbuđen sam. Znam da je svako ko je igrao u Srbiji govorio samo lepe stvari o zemlji, radujem se dolasku i upoznavanju sa saigračima – izjavio je Robinson.

– Imao sam mogućnost da odem u Južnu Koreju. Tamo bih imao odličan ugovor i zaradio bih mnogo novca, ali nisam mogao da propustim ovakvu priliku. Želeo sam da dođem u Partizan, u klub sa ogromnom istorijom i da ponovo sarađujem sa trenerom koji je najviše od svih uticao na moju karijeru.

 

LEPE VESTI ZA GROBARE: Džikić sve bliži novom pojačanju?

Navijači uvek očekuju mnogo od stranih igrača, Robinson je toga svestan. Posebno interesantan bio je njegov stav o porazima u košarci, koje kako kaže – nikako ne podnosi.

– Mrzim da izgubim, kada se to desi ne mogu da jedem ni da spavam posle utakmice. Daću uvek sve što mogu za pobedu. Svestan sam da većina navijača Partizana još uvek ne zna mnogo o meni, ali se nadam da će se to promeniti. Od mene mogu da očekuju da ću dati sve za klub i za pobedu. To sam ja, kao osoba i kao saigrač, boriću se za sve – istakao je američki krilni igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter