1
Domaći fudbal

BRAVO VOŠO: Vojvodina odnela pobedu u Belorusiji!

Objavljeno: 04.08.16 u 21:51

Vojvodina nastavlja svoju evropsku priču! U Brestu, gradu nadomak Poljske, savladan je beloruski predstavnik, Dinamo iz Minska.

Posle novosadskih 1:1, činilo se da su Vojvodini znatno smanjene šanse za prolaz u narednu rundu takmičenja. Sreća pa trener Vojvodine, Nenad Lalatović, i njegovi puleni nisu razmišljali tako.

U utakmicu su ušli bojažljivo, prepustivši dominaciju domaćinu koji svoje šanse nije uspeo da iskoristi. Međutim, od gola Siniše Babića, posle asistencije kapitena „Voše“, Dejana Melega, sve je krenulo na bolje.

Srpskom predstavniku definitivno je pomogao i crveni karton kod domaćina. U 56. minutu „pocrveneo“ je nekadašnji prvotimac Jagodine, Muhamed El Monir. Vojvodina je bila pred prolazom…

U nastavku meča, „Voša“ je igrala pametno, nije previše eksperimentisala, a kruna ovakvog pristupa bio je pogodak levog beka, Nikole Antića.

Bravo!

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter