4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPRAVA JOŠ VAGA: Svlačionica zna koga bi za trenera?

Objavljeno: 03.08.16 u 19:34

Pitanje zamenika Ivana Tomića na klupi Partizana još uvek je nepoznanica, ali izgleda da signali stižu odande odakle je najbitnije, iz svlačionice.

Partizan je trebalo da dobije trenera juče, odluka je odložena za danas, a danas za sutra…I dok uprava vaga ko bi bio najbolje kadrovsko rešenje, svlačionica zna koga bi volela da vidi na kormilu.

TRENERSKA VRTEŠKA: Oglasio se Ljubiša Tumbaković

Naime, kako MocartSport saznaje svlačionica Partizana je za povratak Marka Nikolića. Navodno, stariji fudbaleri koji su imali prilike da rade sa mladim, ali sad već iskusnim stručnjakom, su hvalili njegov metod rada što se svidelo novajlijama, ali i mladim fudbalerima. Marko Nikolić je opisan kao moderan šef stučnog štaba, sposoban da brzo konsoliduje redove i povede ekipu napred, a to je Partizanu preko potrebno.

IZVINJENJE NAVIJAČIMA IVICE ILIEVA: Brzo smo udarili u zid, vreme je da se promešaju karte… (VIDEO)

Sada se postavlja pitanje da li i koliko se svlačionica pita. Odluku donosi uprava, a ona je i dalje razapeta na tri strane – Vuk Rašović, Marko Nikolić i Ljubiša Tumbaković. Odluku ćemo saznati uskoro, najverovatnije u naredna 24 sata…

0
0

4 Komentara

  1. Tako samo vagajte bando naprednjacka do utakmice sa slaninarima kako bi drzavni projekat imao jos koji bod prednosti.Posle toga nece vise ni biti vazno ko je trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Marko Nikolić bolja opcija i od vermezovića a i od tumbakovića, mislim da su taktike tumbe i vermeza prevazidjene već, nebi baš često upalile,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter