5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAHRIMAN NAKON PORAZA: Možda nam je ovo maksimum

Objavljeno: 03.08.16 u 11:10

Golman Crvene zvezde smatra da je ovo za klub bilo veliko iskustvo.

Kahriman je prvo prokomentarisao kompletan dvomeč:

– Izborili smo dve nerešene utakmice i možda je to naš maksimum u ovom trenutku. Čestitam Ludogorecu, koji je zasluženo prošao dalje. Ovo je bila utakmica na visokom nivou i ogromno iskustvo za nas.

Potom je otkrio čemu se nadala ekipa:

– Kada smo izborili produžetke, nadali smo se penalima, ali nemamo za čim da žalimo. Trebalo bi da budemo srećni zbog ambijenta i utakmice na ovakvom nivou. Cele prošle sezone smo priželjkvali ovakve utakmice

Osvrnuo i na Kangin crveni karton, za koji smatra da nije poremetio Crvenu zvezdu:

– Bio sam već u tunelu kada se to dogodilo, ali sve je to žar sporta. Dešavaju se takve stvari i moramo da idemo dalje. Mi smo tim i živimo jedan za drugog. Nije nas taj karton poremetio toliko, jer nas je ostalo 10 na 10, zaključio je Zvezdin golman..

PRESLATKO: Ovom malom zvezdašu ni poraz nije srušio snove (VIDEO) (FOTO)

0
0

5 Komentara

  1. Kad bi se ti Kahrimane manje izvinjavao,svim bi bilo bolje. Koliko treba jos tako jeftinih kikseva, nesigurnost,slabe procene kod istrcavanja…..A ostali su mogli bar doci fizicki spremni,to se dobija treningom,ako vec nema kvaliteta,moze nesto i na snagu,a ne u 60-tom minutu,polovina tima nemoze trcati vise.E zato Grofe treba kondicioni trener ipak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije vas poremetio, ali bi 11 na 10 svakako bila velika prednost za nas. Maksimum je kad das sve od sebe, kad izgines za svoj klub. Da je tako bilo, niko nista ne bi ni rekao, ovako…….. Rupo od golmana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam 53 godine, a od svoje 6. godine pratim Zvezdu! Partizan je imao ili ekstra golmane ili rupe, a Zvezda je uvek imala veoma dobre, bez bitnih oscilacija: Pamtim i Dujkovića i Racića, Olju Petrovića, Kajganića, Ljukovčana, oba Stojanovića, Milojevića… Jevrić sasvim solidan, ulagao je veliki rad. Od slabijih su bili Davidović, Stamenković, a ubedljivo najslabiji u istoriji kluba je Bajković! Kahriman je u takvoj krizi da mu se smeši neslavna titula najlošijeg golmana u Zvezdinoj istoriji! Slab rad sa golmanima već deceniju je Zvezdina karakteristika!

    0
    0
    Odgovori
    • ovi momci su mnogo uradili za zvezdu…igrali su bez kinte po nasim oranicama i doneli titulu.Vise ne mogu i to je to…prskali su grobare gde ih sretnu,a i opet ce

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter