12
Domaći fudbal

GOTOVO: Partizan je dobio novog trenera!

Objavljeno: 03.08.16 u 23:28

Fudbalski klub Partizan dobio je novog trenera koji će debitovati u nedelju protiv Vojvodine u Humskoj.

Saga je završena. Partizan je dobio novog trenera. To jest vratio se stari. Novi šef stučnog štaba crno-belih je Marko Nikolić. Mladi, ali i iskusni stručnjak će se tako posle godinu i po dana vratiti u Humsku i ponovo pokušati da dovede „parni valjak“ do titule.

Još uvek nije poznato na koliko je ugovor potpisan, a Marko Nikolić je tražio da bude na tri godine. On je na klupi Partizana sedeo od decembra 2013. godine, a klub je napustio dve godine kasnije. U međuvremenu radio je kao šef stručnog štaba Olimpije odakle je smenjen na proleće zbor rasističkog ispada kada je uvredio igrača iz Nigerije.

Marko Nikolić će ove sezone debitovati u nedelju protiv Vojvodine u Humskoj, još jednog svog bivšeg kluba.

0
0

12 Komentara

  1. Evo ja nisam normalan grobar. Nikolic nije trener za partizan. Potseticu na igru partizana sa dugim loptama na skuletica, zatim fizicku spremu igraca itddd…. atletiko bilbao….. Tomic nije trebao da ode jer samo u srbiji posle tri utakmice se smenjuje trener. Treba kontinuitet za rezultate I strpljenje svih a pre svega pravih grobara. Toliko…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota! Doveli ste čoveka koji nije dobro radio u prvom mandatu. Čovek nema energiju za trenera Partizana i opet se igrate sa našim nervima. A da, možda ozbiljniji trener neće ni da dođe u klub u kom se možda i ne pita mnogo oko dovođenja i prodaje igrača.

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko nije zeleo da se uhvati vruceg krompira kojeg su skuvali Ilijev, Vezura i ostatak uprave, licno mislim da ni Nikolic nece tu dugo !

    0
    0
    Odgovori
  4. Џаба нама и Свети Петар на месту тренера када играчи неће да се боре и да трче на терену 90 минута

    0
    0
    Odgovori
  5. Svi normalni grobari ce pozdraviti Markov izbor. Sad treba zaboraviti sve sto se izdesavalo na pocetku ove sezone i krenuti ka osvajanju domacih trofeja. Zivot nije jedna sezona, prileznim i strucnim radom je moguce sve ispraviti i nadoknaditi. Ali, pamet u glavu i Upravi i Ilijevu.

    0
    0
    Odgovori
  6. U ovom momentu najbolje resenje za Partizan. Donece potreban autoritet i disciplinu uz malo srece i pravde i titulu koju su mu greskom sudija na silu oduzeli pre par godina.

    0
    0
    Odgovori
  7. Znao sam da ce celavi alibi trener da ponovo sedne na klupu.Vec protiv Vose i novog poraza ce krenuti sa kuknjavom i svi ce biti krivi sa strane,samo on nikako.

    0
    0
    Odgovori
  8. Mislim da je ovo puno bolji izbor od tumbe i vermeza, a i grof moze da odahne, jer ce mu mare najverovatnije uzeti ceo plen u derbijima,pozdravčić

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter